Belföld, Hírek

Rögtön az első általános iskolai alsós digitális tanítási napon lehalt a Kréta-rendszer, sokan nem tudnak belépni

A felsős általános iskolások és a középiskolások és szüleik már jó ideje digitális tanrendben dolgoznak, tehát ők már átestek a kezdeti nehézségek okozta problémákon. Az általános iskolás alsósok családjának csak most kezdődnek a nehéz napok.

 

 

 

 


Mint ismert, mától az eddig nyitva tartó alsó tagozatos osztályok is bezárnak. A kicsiknek a Kréta rendszerben tartanának online órákat. Van, ahol már az első napon is terveztek digitális órát tartani, de vannak iskolák, ahol a feladatokat küldik csak ki a Kréta rendszerben, hogy otthon ezeket megoldják szüleikkel a gyerekek.

Mármint, megoldanák, ha a Kréta-rendszer nem halt volna le rögtön az első online oktatási napon. A legtöbb általános iskola szülői Facebook-csoportjában ma reggel azt próbálják kitalálni, akkor most mi lesz.

A feladatok megérkeznek, legalábbis látszólag, ám mikor a szülők megpróbálnak belépni és megnyitni a kapott feladatot, a Kréta-rendszer ezt írja ki:

„Váratlan hiba történt, próbálkozzon később újra!”

Az első alsós online oktatási napon nem lehetett reggel belépni a Kréta rendszerbe / Fotó: Blikk

Ha Önnek is gondja támadt a Krétával, és nem tudja, hogyan oldja meg általános iskolás gyermeke digitális oktatását, írja meg kommentben!

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?