Celeb / Híresség

Majka kikelt magából: „Vajon ezeket mennyire lehetne elküldeni a büdös pics.ba?”

A közösségi oldalán adott hangot felháborodásának Majka az FFP2-es maszkok ára miatt.

 

 

 




 

A napokban teljes lezárásról döntött a kormány. Orbán Viktor ma írta alá a szigorításokról szóló rendeleteket, amelyek már meg is jelentek a Magyar Közlönyben. A korlátozások közott szerepel többek közt a kötelező maszkhasználat – szabad téren is –, amelynek hatására a hírek szerint jelentősen megugrott a maszkok iránti kereslet.

Korábban a Blikk is írt arról, hogy a HVG.hu cikke szerint állítólag a főváros több patikájában is kifogytak csütörtök délelőttre a készleten lévő maszkokból, hiába annak ellenére, hogy arról nem érkezett tájékoztatás, vajon tényleg kötelező lesz-e az FFP2-es maszkok használata a boltokban és szabadtéren. A Portfolio információi szerint a patikákban és online is alig-alig kapható a keresett termék, ahol pedig mégis fellelhetőott jelentős áremelkedéssel kell számolnia annak, aki be akarja szerezni.

Úgy tűnik, Majka is szeretett volna beszerezni magának az FFP2-es maszkból, ám az ajánlatban, amit talált, horroráron kínálják a termék csomagját, amit a hirdetés szerint részletre is meg lehet venni. A rapper a Facebook-oldalán adott hangot a felháborodásának.

„Vajon ezeket mennyire lehetne elküldeni a büdös pics.ba?” – kommentálta a fotót, amely szerint 50 db maszkot 79199 Ft-ért értékesítenek.

Vajon ezeket mennyire lehetne elküldeni a büdös picsaba ?😏

Közzétette: Majka – 2021. március 5., péntek

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?