Belföld, Hírek

Jakab Péter beleszállt Orbánba – „Az a helyzet, drága luxus-miniszterelnök úr…”

Ma Orbán Viktor a reggeli rádiós interjújában néhány plusz részletet árult el az előző nap bejelentett országos lezárás kapcsán. Erre reflektált délelőtt Jakab Péter, a Jobbik elnöke, frakcióvezetője.

 

 

 

 


Mint ismert, hétfőtől az általános iskolák bezárnak, online oktatásra állnak át, a nem létfontosságú üzletek is zárnak, a szolgáltatások is szünetelnek, illetve számos más változás érkezik az életünkbe a járvány harmadik hulláma miatt. Orbán Viktor részleteket közölt az új szabályokról reggel, ezekről itt olvashat.

Ezek után Jakab Péter a következőket írta közleményben, a miniszterelnök szavaira reagálva:

„Ma Orbán ismét ráérzett a lényegre

Arra intette a magyarokat, hogy kivételesen halasszák el a luxusnyaralásokat, ne utazzanak a Maldív-szigetekre meg Dubajba se, mert onnan jönnek a legveszélyesebb mutánsok. Mondja ezt úgy, hogy az általa is használt luxusrepülő szinte naponta teszi meg a Budapest–Maldív-szigetek utat, Orbán fővirológusának, Szlávik doktornak a gyermekei meg Dubajból posztolnak képeket.

Az a helyzet, drága luxus-miniszterelnök úr, hogy az átlag magyar idén sem tervezett nyaralást Dubajba meg a Maldív-szigetekre, így vírustól függetlenül idén sem fog elmenni. Helyette lassan egy éve fegyelmezetten betartja a járványügyi szabályokat, és közben szép lassan tönkremegy. Merthogy miközben az Ön kedvenc luxusgépe a korlátozások ellenére is megy, a segítség a korlátozások ellenére sem jön. Bezár az ország, és lassan nem lesz miből kinyitni. Marad a szabadságharc Brüsszel ellen, meg a konzultáció nemzeti színbe csomagolva. Csak tudja, ‘a Himnuszt éhes hassal csak egy bizonyos ideig lehet énekelni’.

80 százalékos bértámogatást a dolgozóknak, fizetett pótszabadságot az otthon maradó szülőknek, magasabb álláskeresésit a munkanélkülieknek, megbecsülést az egészségügyi dolgozóknak, jólétet minden magyarnak! Ezt követeljük a kormánytól!”

Ma Orbán ismét ráérzett a lényegre⤵️ Arra intette a magyarokat, hogy kivételesen halasszák el a luxusnyaralásokat, ne…

Közzétette: Jakab Péter – 2021. március 5., péntek

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?