Belföld, Érdekes, Hírek

„Ó, mondom, a teremburáját, ezt egyszer nekem is nyomni kellene” – Gyurcsány Ferenc újabb titka lepleződött le – videó

Sokan gondolják úgy, hogy a híres emberek – legyen szó színészről, énekesről, sportolóról vagy éppen politikusról – másak, mint az átlagos polgárok, holott ez többnyire nem igaz, azonban lehetnek kivételek.

 

 

 

 


Gyurcsány Ferenc legújabb videójában elárult 5 olyan titkot, amire a követői voltak kíváncsiak. Bónuszként többek között azt is megtudhatjuk, hogy mi volt az oka annak, hogy nem bungee jumping-olt a korábbi miniszterelnök.

Gyurcsány a Sziget Fesztiválra látogatott ki, de akkor, amikor már éppen kifele tartott, észrevette, hogy ott bizony többen is ugrálnak le a magasból. ,,Ó mondom a teremburáját, ezt egyszer nekem is nyomni kellene. Gondoltam, micsoda vagány csávó lennék, én is felmegyek, és leugrom” – mesélte átszellemülten.

Azonban nem vagánykodhatott túl sokáig, hiszen egészen egyszerűen nem engedték őt ugrani: ,,Kérdi tőlem a biztosítás parancsnok, hogy mit csinál, elnök úr? Mondom elmegyünk bungee jumping-olni. Oda maga nem megy. De megyek” – folytatta történetét, majd végül elárulta, hogy valóban nem ugrott le.

Úgy gondolja, hogy tényleg az őrnek volt igaza, hiszen az ő szavaival élve: ,,Nem kell kísérteni a sorsot egy hivatalban lévő miniszterelnöknek.”

Itt a teljes videó, melyben Gyurcsány Ferenc más titkait is elmesélte, melyeket még miniszterelnökként élt át. Például, hogyan próbálta lerázni testőreit, vagy, hogy jár-e lakás a miniszterelnöknek, vagy éppen, lehallgatják-e az éppen hivatalban lévő miniszterelnököt:

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?