Celeb / Híresség

15 híres testvérpár, akik között nagy a korkülönbség

Sok híresség, mint néhányunk, olyan szerencsés, hogy testvérei vannak, akikkel megoszthatja életét vagy annak egy részét. Ki tudná elképzelni például, hogy egy Marvel Bosszúálló egy szombat délutánt azzal tölt, hogy segít a testvérének a házi feladatok elvégzésében? Nos, ez a helyzet sok olyan hírességgel, akiket valószínűleg láttál a filmekben vagy hallottál a rádióban, különösen azok, akiknek testvérei nagy korkülönbséggel rendelkeznek. Végül is, függetlenül attól, hogy ugyanabból a vérből származnak-e vagy sem, a testvérek mindig inspirációs forrást és jó példát jelentenek. Ezért úgy döntöttünk, hogy készítünk egy válogatást 15 híres testvérpárról, akik között a szokásosnál nagyobb a korkülönbség, és ezt találtuk.

 

 

 

1. Kim Kardashian (39 éves) és Kylie Jenner (23 éves)

Kim bizonyára mind közül a leghíresebb Kardashian, és Kourtney után ő a nővércsoport legidősebb testvére is. Másrészt a Kimnél 17 évvel fiatalabb Kylie-t a Forbes magazin 2019-ben a világ egyik leggazdagabb emberének jelölte.

2. Demi Lovato (28 éves) and Madison De La Garza (18 éves)

Amikor Demi Lovato alig 9 éves volt, anyja világra hozta féltestvérét, és a hasonlóság a 2 nővér között feltűnő. A fiatal Madison hatalmas állatrajongó, még kutyákat, halakat, hörcsögöket, papagájokat és nyulakat is örökbe fogadott.

3. Ariana Grande (27 éves) és Frankie Grande (37 éves)

Frankie, Ariana Grande bátyja, körülbelül egy évtizeddel idősebb a sikeres popénekesnőnél. Színészettel és énekléssel is foglalkozik, de természetesen teljesen más környezetben. Frankie Grande leginkább a Broadway színházaiban játszott szerepeiről ismert.


4. Rihanna (32 éves) és Rajad Fenty (24 éves)

Az „Umbrella” dal énekesnője körülbelül 8 évvel idősebb, mint öccse, Rajad, aki mindig közös képeket tesz közzé a sztárral közösségi média csatornáin, és úgy tűnik, hogy remek a kapcsolatuk. Figyeld meg, hogy Rihannát nemcsak családja szereti, hanem alapvetően egész Barbados, ahol február 22-ét Rihanna-napnak hívják.

5. Nicole Richie (39 éves) és Sofia Richie (22 éves)

Nicole, az előadóművész, Lionel Richie örökbefogadott lánya, 17 évvel idősebb húgánál, Sofia-nál.

6. Nick Jonas (28 éves) és Franklin Jonas (20 éves)

Nick Jonas öccse 8 évvel az énekes után született. A Jonas Brothers gyakran tesz közzé képeket Frankie-vel a közösségi média csatornáin, ahol láthatod, mennyire jó közöttük a kapcsolat.

7. Chloë Grace Moretz (23 éves) és Trevor Duke Moretz (34 éves)

A színésznő több mint 10 évvel fiatalabb bátyjánál, Trevor Duke Moretznél, és az egyetlen nő az 5 testvérből álló csoportban.

8. Jesse Eisenberg (36 éves) és Hallie Eisenberg (28 éves)

Jesse Eisenberg 9 évvel idősebb, mint húga, Hallie, aki szintén gyermekkora óta foglalkozik színészettel, és úgy döntött, hogy más irányba megy. Az utóbbi években a hollywoodi díszleteket ugyanolyan látványosra cserélte: a Broadwayre.

9. Justin Bieber (26 éves) és Jazmyn Bieber (12 éves)

Az énekesnek 2 lánytestvére van különböző anyáktól, és valójában elég nagy a korkülönbségük mindkettővel: 14 évvel idősebb Jazmyn „Jazzy” Biebernél, és 24 évvel idősebb Baynél. Justin Bieber gyakran tesz fel képeket mindkettőjükkel az Instagram-profiljára, és ezek gyakran aranyos és szeretetteljes képaláírásokkal rendelkeznek.


10. Zoë Kravitz (31 éves), Lola (13 éves) és Nakoa-Wolf Momoa (11 éves)

Zoë majdnem 20 évvel idősebb fiatalabb féltestvéreinél, Lolánál és Nakoa-Wolf Momoa-nál. A színésznő, aki Jason Momoa neves színész mostoha lánya, megmutatja az Instagramon azt a jó kapcsolatot, amelyet mostohaapjával és testvéreivel ápol.

11. Britney Spears (38 éves) és Jamie Lynn (29 éves)

A Spears nővérek közti korkülönbség 10 év, Britney a legidősebb nővér. Az a nagy hasonlóság, ami köztük van, hátborzongató. Szinte minden tekintetben azonosak, még magasságukban is. Britney 163 cm magas, Jamie pedig mindössze egy centivel magasabb nála.

12. James Franco (42 éves) és Dave Franco (35 éves)

Dave Franco 7 évvel fiatalabb rendkívül ismert testvérénél, Jamesnél. Nem találnánk azonban furcsának, ha azt hallanánk, hogy az emberek azt mondanák, hogy ikrek, mivel a hasonlóság kettejük között szembetűnő. James állatrajongó, és ezt megmutatja közösségi oldalain is.

 

 

 

 

13. Alexander Skarsgård (44 éves) és Bill Skarsgård (30 éves)

A Skarsgård család minden tagja színész, még akkor is, ha Alexander lehet a kivétel, mivel korábban tengerész volt, mielőtt belépett a showbizniszbe. A testvérek között jelentős a korkülönbség, mivel Bill akkor született., amikor testvére 14 éves volt.

14. Chris Hemsworth (37 éves) és Liam Hemsworth (30 éves)

A Hemsworth testvérek között 7 év korkülönbség van, de ha egy kicsit mélyebbre ásol, megtudhatod, hogy a három közül a legidősebb, Luke, aki 39 éves. Chris és Liam egyaránt meghívást kapott a Thor szereplőválogatására, és a második kör után, Chris megnyerte a szerepet.

15. Miley Cyrus (27 éves) és Noah Cyrus (20 éves)

Annak ellenére, hogy Miley Cyrus körülbelül 8 évvel idősebb kishúgánál, úgy tűnik, nagyon szoros kapcsolatban állnak egymással. Gyakran látni, hogy együtt vesznek részt a gálákon. Ezenkívül Noah számos művészeti projektben együttműködött Miley-vel.

Szerinted a testvérek közötti nagy korkülönbség megnehezítheti számukra a kötődést? Nagy korkülönbség van közötted és a testvéreid között? Tudasd velünk kommentben!

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?