Belföld, Hírek

Gyurcsány Ferenc megmondta, mit gondol arról, hogy Fekete-Győr András indul miniszterelnök-jelöltnek az ellenzéki előválasztáson

Mint ismert, hétvégén a Momentum Mozgalom bejelentette: Fekete-Győr Andrást indítja a párt az ellenzéki miniszterelnök-jelölti előválasztáson. A hírre ma Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció vezetője is reagált.

 

 

 




 

A DK elnöke azt írta:

„Az egyetlen helyes döntést hozta meg a Momentum. Elnökét, Fekete-Győr Andrást elindítja a miniszterelnökök-jelölti előválasztáson.

Akit érdekelt fiatal korában a politika, az sokszor hitte, gondolta, mondta, időnként talán üvöltötte is, hogy az idősebb generációk mindent elrontottak, de majd mi, ők, mindet rendbe teszünk, tesznek.

Aztán a legtöbbször nem így történt.

Mert nem így működik.

Mert az egymást követő generációknak szüksége van egymásra és vigyáznunk is kell egymásra. Mert így épül fel és marad fenn a haza.

Most is jött egy új generáció. Korábban a Jobbik, most ők. Hála Istennek. És nem baj, ha mások, mint mi. Sőt! Az lenne baj, ha nagyon hasonlítani akarnának ránk. Fogadjátok megértéssel és tisztelettel az európai demokraták új magyar generációját!”

Az egyetlen helyes döntést hozta meg a Momentum. Elnökét, Fekete-Győr Andrást elindítja a miniszterelnökök-jelölti…

Közzétette: Gyurcsány Ferenc – 2021. február 22., hétfő

 

 

Az ellenzéki előválasztáson nagy versengés lehet, Pálinkás JózsefMárki-Zay Péter és Jakab Péter már Fekete-Győr előtt bejelentették indulási szándékukat. A kérdés, melyikük tudja megnyerni magának az ellenzéki szavazókat, ugyanis a 2022-ben esedékes országgyűlési választásokon az ellenzék egyetlen, közös jelöltet szándékszik indítani. Azt, aki megnyeri az ellenzéki előválasztást.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?