Állat

Könnyes szemmel bámul a kamerába a világ legszomorúbb macskája, mert otthon hagyták

Fu Fu félénk és gyakran szorong, ezért nem mehetett a gazdájával a családi összejövetelre.

 

 

 

 


Soha nem volt még macska olyan szomorú és elesett, mint Fu Fu. A kétéves brit rövidszőrűt gazdája ugyanis egyedül hagyta otthon, amikor elutazott szüleihez megünnepelni a kínai holdújévet. A nő később a lakásba szerelt biztonsági kamerán keresztül szerette volna megnézni, hogy minden rendben van-e kedvencével, de a macska megtört ábrázata és könnybe lábadt szemei még őt is meglepték, írja a Daily Mail.

Az azóta a Tik Tok kínai megfelelőjén, a Douyinen 8 milliónál is többször megtekintett 17 másodperces videóban a nő azt kérdezi a cicától, hogy hiányzik-e neki, majd kedvesen azt mondja, hogy már csak pár nap és hazaér.

Fu Fu eközben könnyes szemekkel bámul a kamerába, majd elfordítja a fejét, végül a mancsával megsimogatja a képernyőt.

A nő a lapnak elmondta, azért nem vitte magával a macskát, mert attól tartott, hogy az egyébként is félénk állat nem jól reagál majd a szülei házára. A gazdi végül a tervezett egy hét helyett csak négy napig volt távol, különösen azután, hogy a szívszaggató jelenetet végignézte.

Fu Fu gazdája elutazása előtt gondoskodott a cicáról: elegendő ételt és vizet készített ki kedvencének, miközben folyamatosan ellenőrizte a beszerelt kamerákon keresztül, hogy minden rendben van-e a macskával.

A nő szerint Fu Fu szeme nem először lábadt könnybe: korábban is elfordult már, hogy a macska sírás határára került, amikor szorongott vagy nagyon éhes volt.

A gazdi szerint a cica makkegészséges annak ellenére, hogy a macskáknál a könnybe lábadt szem a szemfertőzés és a könnycsatornák elzáródásának jele is lehet.


 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?