Celeb / Híresség

Újabb csapás! Pokoli fájdalmakkal küzd Gáspár Bea, alig tud mozogni tőle

Továbbra is rájár a rúd.

 

 

 

 


Bár ma már elégedett a külsejével, továbbra sincs jó szériája Gáspár Beának. Hamarosan ismét meg kell védenie magát a bíróságon a 2019. novemberi autóbalesete miatt, internetes csalók élnek vissza a fotóival és az adataival, aminek következményeként már nem admin saját Facebookos oldalán a Bea konyhájában (mondta el néhány napja live videójában), és ha ez még nem volna elég, kínzó ízületi fájdalmak gyötrik.

– Mostanra jelentően lelassult a fogyásom, de tizennyolc kilótól sikerült megszabadulnom – én már ezzel az eredménnyel is nagyon elégedett vagyok. A környezetem azt mondja, ismét tágult a gyomrom, mert bár levest nem nagyon tudok enni, a szilárd élelmiszerek könnyedén lecsúsznak – kezdi Bea a Sorry! magazinnak, majd arról is beszélt, milyen egészségi állapotban van.

– Bár korábban reggelente nem tudtam kikelni az ágyból, fáradtnak, levertnek éreztem magam, szerencsére ma már minden rendben – magyarázza cukorbetegségével kapcsolatban, amit egy ideje sikerült egészséges szintre hoznia. – Most sajnos mással vannak gondok: nincs mit szépíteni, érzem, hogy öregszem. Újabban olyan ízületi fájdalmaim vannak, hogy néha süteményt sem tudok dagasztani, a térdem és a vállam pedig úgy beáll a hidegtől, hogy még mozogni is kellemetlen. Ezt sajnos az édesanyámtól örököltem.

 

 

 

forrás: blikkruzs.blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?