Belföld, Hírek

Hihetetlen, de ismét sikerült! Összegyűlt a 700 millió forint az SMA-s kis Zsombi életmentő gyógyszerére is

Elképesztő összefogásnak és segíteni akarásnak lehettünk ismét a szemtanúi. Összedobták az emberek a kis Zsombi életmentő gyógyszerére a pénzt.

 

 

 

 

 


Korábban a Blikk is többször írt arról a kisfiúról, aki Zentéhez hasonlóan gerincvelő-eredetű izomsorvadásban, azaz SMA-ban szenved. Zsombinak is ugyanarra a gyógyszerre lenne szüksége, amilyet Zente is megkaphatott egy elképesztő összefogásnak köszönhetően, s ami 700 millió forintba kerül.

A szülők régóta gyűjtenek a kisfiúnak, január közepén az aktuális egyenlegük már több mint 450 millió volt, mostanra pedig, bármilyen hihetetlen, Zsombinak is összejött a teljes összeg: megvan a 700 millió a világ legdrágáb gyógyszerére, ami új esélyt ad neki. A szülők erről a közösségi oldalukon tájékoztatták a nyilvánosságot.

„Óriási hálával és örömmel írhatom ma nektek, hogy megcsináltuk. Zsombi számláján a mai napon rendelkezésre áll az az összeg, amely egy új élet kezdetét jelentheti számára.

Nagyon nehéz gyűjtésen vagyunk túl! Nyáron még annyira elképzelhetetlen és rettenetesen hosszúnak tűnt ez az út.

Igazából az is volt, de közben olyan embereket és olyan összefogást ismerhettünk meg, ami legalább annyira elképzelhetetlen volt, mint maga az összeg.

Köszönjük nektek! Örök hálánk és elismerésünk minden egyes embernek, aki bármilyen módon segítette ezt a gyűjtést! Az pedig, hogy a Duna Bonum Alapítvány most kipótolta, egy szintén hatalmas összeggel egy óriási harc és menetelés végét jelzi! Ezúton is köszönjük nagylelkűségüket és emberségüket.

Elmondhatatlan milyen hálát érzünk most irántuk is. Tudjuk jól, hogy meghatotta őket is Zsombi története, hisz elmesélték, hogy a szívbetegség kapcsán ők is érintettek a témában és mélyen együttéreznek velünk.

Hisszük az igazi szeretet és összefogás a bajban valóban megmutatkozik. Óriási erőt képvisel. Mint ahogy ti mindannyian, akik támogattatok minket.

Hatalmas az erőnk együtt, amit a szeretet és az együttérzés hajt.

Legyetek büszkék magatokra! Mi azok vagyunk rátok” – olvasható a szülők bejegyzésében.

Óriási hálával és örömmel írhatom ma nektek, hogy megcsináltuk. ❣❣❣Zsombi számláján a mai napon…

Közzétette: Sma baby Zsombor – 2021. február 17., szerda

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?