Belföld, Hírek

Hadházy leleplezte a sárvári luxusbudit – egymillió volt négyzetmétere

Nagy meglepetést okozott Sárváron, amikor kiderült, hogy drágábban készült el a Csónakázó-tónál található nyilvános mosdó felújítása. Az eredeti tervek szerint 12 millió forintot szántak a 19 négyzetméteres WC munkálataira, ez azonban később 19 millióra emelkedett, így négyzetméterenként 1 millióért újították fel.

 

 

 




 

„Azt hittem, az atkári piac WC-jének 500ezer Ft/nm-es árát nehéz lesz felülírni, de tévedtem. Sárváron sikerült NÉGYZETMÉTERENKÉNT EGYMILLIÓÉRT(!!!) FELÚJÍTANI EGY VÉCÉT! – írta Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a Facebook-posztjában.

Azt hittem, az atkári piac WC-jének 500ezer Ft/nm-es árát nehéz lesz felülírni, de tévedtem. Sárváron sikerült…

Közzétette: Hadházy Ákos – 2021. február 15., hétfő

 

 

A nyilvános mosdó felújításával kapcsolatos észrevételt a Mindenki Sárvárért nevű Facebook-oldal juttatta el a képviselőhöz.

Nagyon magasak lettek volna a felújítási költségek, vannak azonban olyan helyek, ahol nem számítanak a költségek, ilyen például: a Csónakázó-tónál lévő nyilvános WC felújítása, amely az idei évben önkormányzati forrásból megtörtént. Ez alapból nem is lenne probléma, csakhogy a felújításra szánt összeg januárban még bruttó 12.000.000 Ft volt, szeptemberre már 19.000.000ft lett. 1 millió Ft/m2, akárhogy is, ez elég soknak tűnik az átlagembernek” – olvasható a bejegyzésben.

Képviselői levelek 3.9600 bukszája! (19 m2 = 19 millió Ft)A város 2019-es adóbevétele kb. 1.850.000.000ft volt, még…

Közzétette: Mindenki Sárvárért – 2020. december 12., szombat

Az önkormányzat levélben elküldte a WC felújítás dokumentációját, és mintegy 10 oldalon leírta, mi és hogyan történt. A Mindenki Sárvárért nevű Facebook-oldal bejegyzéséből kiderül, hogy az összegről csak annyit írtak, amennyi a képen található táblázatban is látszik.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?