Belföld, Hírek

Gyurcsány Ferenc már tudja a választ – „Szemkilövető, hazug, anyagyilkos” – mondta a parlamentben magáról, de nem magának

A többi frakcióvezető mellett Gyurcsány Ferenc is reagált a parlamentben Orbán Viktor beszédére.

 

 

 

 

 


Jakab Péterhez képest – aki a múltkori „mini Putyinozás” után most kuruzslózott, és kilátásba helyezte, hogy megnehezíti, hogy a kormány újra felhatalmazást kapjon a rendeleti kormányzásra, a DK vezére némileg nyugodtabb, de semmivel sem kevésbé kritikus hangon mondott véleményt a miniszterelnök beszédéről.

Gyurcsány Ferenc ezekre reagált a következőképpen:

„Én értem, hogy a miniszterelnöknek lelki kielégülést okoz a gyurcsányozás, de javaslok ennél egy kicsikét mélyebb gondolkodást!”

Orbánnak lelki kielégülést okoz a gyurcsányozás!

Én értem, hogy a miniszterelnöknek lelki kiegélülést okoz a gyurcsányozás, de javaslok ennél egy kicsikét mélyebb gondolkodást! – élőben reagálok Orbán Viktor napirend előtti felszólalására! Kövesd élőben, és oszd meg a közvetítést! 🇭🇺🇪🇺

Közzétette: Gyurcsány Ferenc – 2021. február 15., hétfő

– Arra kell biztatni a honfitársainkat, hogy oltassák be magukat. Ezzel nem kell vitatkozni, butaság, hogy az ellenzék nem akarja, hogy az emberek beoltassák magukat – kezdte. Szerinte csak óvatosabbak, amíg az orosz és kínai vakcináknak nincsen európai gyógyszerengedélyük, emiatt kár oltásellenességgel vádolják őket.

– Nem vonom kétségbe Orbán statisztikai adatait, de ez az ország régen volt akkora bizonytalanságban, mint mostanában. Bizonyos szektorok kitettsége drámai, az ott dolgozók nem látják azt az optimizmust, mint Orbán Viktor. Mi nagyon sok helyen pusztulást látunk és reménytelenséget. Úgy látjuk, a kormány csak a sajátjaira vigyáz – mondta Gyurcsány. Szerinte az Orbán Viktor által említett 1500-2000 milliárd forintból sokat el fognak lopni. Pár embernek, akik az egyetemi kuratóriumban ülnek, odaadják nekik a nemzeti vagyon egy részét. Ezt én súlyos bűnnek tekintem – tette hozzá.

Lassan kezdődik a kampány. Gyurcsány úgy látja, hogy a kormányt zavarja, hogy az ellenzék egységesen lép fel ellenük.

Önök a következő egy évben sokat fogják hallani az én nevemet. Bármi kérdés lesz, a válasz mindig az lesz: Gyurcsány. Ha jól értem, szemkilövető, hazug, részeges, tolvaj, anyagyilkosig, minden előfog itt jönni. Van még, ahogy önt ismerem képviselő úr, az ön intelligenciáját és az ön erkölcsét, akkor tudom, hogy van még, őszintén szólva épp erről beszélek. Ennek az országnak vannak súlyos problémái. Mi lenne, ha felnőtt módjára tudnánk beszélni a problémákról? És önöknek nem az lenne a válasza mindenre, hogy: Gyurcsány? – kérdezte a volt miniszterelnök.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?