Celeb / Híresség

„Az utolsó percig bizakodtunk” – A második agyvérzése vitte el a mulatóskirály Csóré Bélát

Devecser — A mulatószene hazai világa az elhunyt Csóré Bélát (†53) siratja, akiről kedden emlékeznek meg a szülőhelyén, Devecseren. A Blikknek az énekes unokaöccse beszélt fájó szívvel rokona elvesztéséről.

 

 

 

 


– Nemcsak a nagybátyám volt, de a második apámként tekintettem rá. Egészen pici korom óta a példaképem volt, az utóbbi években már együtt is zenéltünk. Nagyon szerettem és tiszteltem, napi kapcsolatban voltunk, nem tudok úgy beszélni róla, hogy ne fojtogassa sírás a torkomat. Egy igazán különleges, sokoldalú zenésszel lettünk kevesebben – nyilatkozta a Blikknek Vass Ignác, akit a családdal együtt nagyon lesújtott Csóré váratlan halála. Mint kiderült, az énekes a múlt szerdán került kórházba, ahol altatásban tartották.

– Az utolsó percig bizakodtunk, mert javult az állapota. Szerencsére be tudtunk hozzá menni, én a fiával voltam bent, de a felesége is meglátogatta. Mondta neki, hogy szorítsa meg a kezét, ha hallja, hogy itt van vele, és megszorította. Nagyon bizakodtunk, mert amikor mi ott voltunk, mozgatta a kezét, a lábát. A negyedik napon viszont újabb agyvérzést kapott, ami után már nem tudtak rajta segíteni az orvosok – mondta Ignác, hozzátéve: egy világ omlott össze benne és mindazokban, akik ismerték őt, hiszen pótolhatatlan űrt hagyott maga után.

– Nem volt olyan cigány, aki ne szerette volna, őt mindenki elfogadta, és olyan műfaj sem volt, amit ne tudott volna elénekelni. Még Zámbó Jimmy is elismerte őt – tette hozzá megrendülten a rokon.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?