Belföld, Hírek, Sport

Itt a bejelentés: Budapesten rendezik a BL-nyolcaddöntőt

Budapesten fog játszani az RB Leipzig a Liverpool ellen a Bajnokok Ligájában!

 

 

 

 


Korábban a Blikk is beszámolt rólaNémetország szigorú beutazási korlátozásokat vezetett be több országgal szemben, ami Nagy-Britanniára is vonatkozik. Ez a korlátozás egészen február 17-ig van érvényben, így érvényes az egy nappal korábban rendezendő RB Leipzig–Liverpool, Bajnokok Ligája nyolcaddöntő idején is. A német belügyminisztérium elutasította a lipcseiek kérését, miszerint e szabály alól jelentsen kivételt a liverpooliak küldöttsége. Ezért új helyszínt kellett keresni.

Most már biztos, hogy a választás Budapestre esett, a Puskás Arénában fog játszani a két csapat egymás ellen. A német klub a Facebook-oldalán jelentette, hogy február 16-án Budapesten fognak játszani a Gulácsi csapata, a Liverpool ellen. Mivel Magyarországon csak zártkapus meccsek lehetnek, ezért ezt is csak a tévében lehet majd követni.

A Liverpool és az RB Leipzig mellett hasonló problémával küzdhetnek a Manchester City–Borussia Mönchengladbach párosítás résztvevői is, ebben a párharcban február 24-én lenne a németországi meccs. Lehetséges, hogy akár ezt a meccset is a magyar fővárosban rendezik meg.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?