Celeb / Híresség

Ritkán látott fotók kerültek elő Schobert Norbiról: így nézett ki rendőrként

Budapest — Legjobb barátja öngyilkossága és a kevés fizetés miatt hagyta ott a rendőri karriert Schobert Norbert (49). Az üzletember, bár büszke volt a munkájára, élete legjobb döntésének tartja, hogy levetette az egyenruhát. Egykori tevékenységét idézte fel egy régi forgatáson készült képekkel.

 

 

 

 


– 65 ezer forintot kerestem a 90-es években, ami nem sok mindenre volt elég. Szerettem a hivatásomat, büszke vagyok arra, hogy a közrendért és az állampolgárok biztonságáért dolgoztam, de mégis sokan támadnak a rendőri múltam miatt.

Nem hiszem, hogy szégyenkeznem kéne, miközben másokat azért ünnepelnek, mert kijöttek a ValóVilág villájából, pornóztak vagy influenszerek – nyilatkozta a Blikknek az üzletember, aki a régi képei között lapozgatva bukkant rá a fotókra.

– Egy forgatáson, 15 évvel ezelőtt készültek ezek a felvételek, ekkor már befutott aerobikedző voltam. A rendőrségen azt mondták, ne ugráljak a tévében színes ruhában, nekik ez nem fért bele. 1998-ban szereltem le, két évvel később naponta megkerestem a havi tiszti fizetésemet – tette hozzá Norbi.

– Akikkel akkor egy padban ültem, ma mind vezető beosztásban dolgoznak, nem országos szinten, de szerintem rendőrfőkapitány lehettem volna, ha nem váltok irányt.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?