Belföld, Hírek

Mi történt? Húszéves fiút akartak beoltani a koronavírus elleni védőoltással – videó

Csütörtöktől kezdik meg a 80 évnél idősebbek beoltását a háziorvosok, így folyamatosan értesítik azokat, akik regisztráltak, tehát megkaphatják a koronavírus elleni védőoltást.

 

 

 

 

 


A héten megkezdik az oltási terv következő célcsoportjának beoltását, így folyamatosan értesítik az érintetteket. Pontosan emiatt hívták fel azt a fiatalt, akinek a háziorvosa azt hitte, hogy a húszéves fiú 1937-ben született. Természetesen a fiú hamar tisztázta az ügyet, valószínűleg összekeverték az adatait egy idősebb névrokonával.

Amikor az érintett fiú – az utasításokat követve – felhívta a vakcinainfo vonalát, azt mondták neki, sajnos nem tudnak mit kezdeni helyzettel, ezért regisztráljon újra az oltásért. Az RTL Klub Híradója felkereste az operatív törzset a történtekkel kapcsolatban, ám a feltett kérdésre semmilyen érdemi válasszal nem szolgáltak.

A furcsa eset után újabb érdekességek derültek ki a koronavírus- védőoltással kapcsolatban: így az is, hogy az idősotthonokban olyan vakcinát is felhasználtak, amit eredetileg a második oltásokra tettek félre.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?