Belföld, Hírek

Felszívta magát az ellenzék, miután a kormánypártok nem mentek el a rendkívüli országgyűlésre, ezért kitaláltak egy nagyszabású dolgot

Érdemi eredmény nélkül zajlott az Országgyűlés rendkívüli ülése, melyet az ellenzék kezdeményezett azért, hogy megvitassák a szerintük elégtelen kormányzati intézkedéseket a koronavírusjárvány elleni védekezés kapcsán, illetve megtárgyalják három vizsgálóbizottság felállítását.

 

 

 

 


A vizsgálóbizottságok a kormány járványügyi védekezési munkájával kapcsolatos történéseket vizsgálták volna ki. De mivel a Fidesz politikai blöffnek minősítette a rendkívüli ülést, és el sem ment arra, ezért az országgyűlés nem tudott szavazni semmiről.

Az ellenzéki pártok nagyon felszívták magukat emiatt, ezért a sikertelen ülés után hatpárti ellenzéki tájékoztatót tartottak és bejelentették, hogy az ellenzéki összefogás pártjai ellenzéki vizsgálóbizottságot állítanak fel, mely felméri a kormány munkájának hiányosságait:

 

Rendkívüli összellenzéki sajtótájékoztató a Parlament előtt.

Posted by Jobbik Magyarországért Mozgalom on Monday, February 1, 2021

A Fidesz így reagált az ellenzéki sajtótájékoztatóra:

„A baloldal, ha már nem segíti, legalább ne akadályozza a járvány elleni védekezést. Ha már vizsgálóbizottságot akarnak, állítsák fel azt Brüsszelben. Hiszen azért nincs elég oltóanyag a tömeges oltáshoz egész Európában, köztük hazánkban is, mert a brüsszeli bürokrácia képtelen volt megszervezni a beszerzést. Egyébként pedig a baloldal jobban tenné, ha először a saját háza táján tenne rendet, vizsgálóbizottságosdi helyett elszámoltatnák a kamuvideókat gyártó Korózs Lajost és a gyöngyösi polgármesterüket, aki soron kívül adatta be magának a koronavírus elleni védőoltást.”

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?