Egyéb

VV Vivi anyukája elárulta, melyik jelenetek voltak, amiket nehéz volt megnéznie kislányáról a műsorban

Elképesztő büszkeséggel tölti el, és nagyon boldog is amiatt VV Vivi édesanyja, hogy a fiatal lány győztesként térhetett vissza az első párbajáról a Való Világ tizedik szériájának Villájába. Az édesanya lapunknak úgy fogalmazott, jót tett Vivinek a villalét.

 

 

 

 


Szombat este sor került a Való Világ Powered by Big Brother idei szériájának hatodik párbajára, melynek során VV Vivien és az általa kihívott VV Fruzsi csapott össze. A nézők szavazatai alapján végül Fru volt az, aki alulmaradt, kiesése után nem sokkal elárulta, bár megrázta, hogy a nézők mindössze 35,13 %-a szavazott rá, nem kesereg, s egy pár szót arról is ejtett, hogyan képzeli el a jövőt villabéli szerelmével, a már szintén kiesett VV Renátóval.

Vivi győzelme ugyanakkor sokak számára örömteli volt, a lány édesanyja, Éva a Blikknek mesélt arról, hogyan élte meg, hogy újra láthatta lányát. Elárulta azt is, mindvégig bízott abban, hogy Vivi győzedelmeskedik.

– Én vagyok a legboldogabb a világon, büszke vagyok rá nagyon. Bíztam a győzelmében. Saját magát adja, vicces, és ezt szeretik az emberek – magyarázta a Blikknek Vivi édesanyja, Éva, aki ugyanakkor hozzátette, a lányáról szóló kommenteket, kritikákat nem követi nyomon.

A párbajgyőztes fiatal lány szülője lapunknak továbbá arról is beszélt, hogy bizony történt már olyan a Villában, amit nehéz volt végignéznie anyaként.

– Amikor bántották Vivit, az nagyon, de nagyon fájt. Szerettem volna benyúlni hozzá, megölelni, megfogni a vállát, segíteni neki… Ezt látni kívülről, nagyon-nagyon fájdalmas. Gyengült már el odabent, fel is akarta adni a játékot, de bíztam abban, hogy nem teszi. Mindenkivel történik ilyen, de amikor feláll, az a valami igazából. Ez a párbajgyőzelem kellett neki ahhoz, hogy megerősödjön, és igenis végigvigye ezt a játékot – fogalmazott Éva, aki arról is mesélt, szerinte mit adott eddig a villában töltött idő a lányának.

– A lányom azért elkényeztetett volt, de látom, hogy nagyon erős lett. Nagyon sokat változott pozitív irányban, és nagyon sokat fogyott is – nevetett.

Éva számára ugyanakkor borzalmas volt, hogy bár a lányát újra láthatta a stúdióban, mégsem ölelhette vagy puszilhatta meg. A lány mindenesetre hatalmas mosollyal az arcán tért vissza a luxusbörtönbe, ahol a villalakók zöme kitörő lelkesedéssel fogadta, egyedül Merci pityeredett el:

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?