Egyéb

VV Fru rátalált az igaz szerelemre: nyíltan mesélt érzelmeiről a kiesett villalakó

Őszintén vallott mély érzelmeiről és legnehezebb pillanatairól a villalakó. Szombat este újabb játékos távozott a Való Világ műsorából. A párbaj során két lány csapott össze, végül a szavazatok alapján, VV Frunak kellett elhagynia a villát. A játékost ugyan megrázta a nézők döntés, mégsem érzi úgy, hogy csalódott lenne, sőt boldogan néz a jövője felé.

 

 

 

 


A kiesés után, Fru egy őszinte interjúban mesélt a villában megélt legszomorúbb és legnehezebb pillanatairól, valamint arról is, hogy hogyan képzeli el a jövőt szerelmével, VV Renátóval. A lány reméli, hogy a villán kívüli életben is közel kerülhet kedveséhez és továbbra is egy párt alkotnak majd.

 

Mondjuk, azt nem tudni, valójában meddig tart ez a szerelem, mert, ahogy Mérő Vera író, médiakutató nagy vihart kavart bejegyzésében korábban megjegyezte a Villában kialakuló kapcsolatokról:

„A szemünk láttára bontakozott ki egy durva, módszeresen felépített kapcsolati erőszak, a hallgatással büntetéstől a személyiség, az önértékelés leépítésén át a verbális bántalmazásig, fenyegetésig.”

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?