Celeb / Híresség

Méretes darab: mutatjuk, milyen különlegességgel lepte meg a szerelme a születésnapos Szegedi Fecsót – fotó

Nem örül az idő múlásának Szegedi Fecsó, aki szerdán ünnepelte 41. születésnapját. Az üzletember úgy fogalmaz, hogy már tudja, nem fiatal, mégis mindent megtesz azért, hogy fitt maradjon.

 

 

 

 




– A negyven volt mellbevágó érzés, és ha már úgy kezdődik egy kor, hogy negyvenvalamennyi, az az jelenti, hogy a fiatal évek elmúltak. Nem érint a legjobban az, hogy korosodom, de nem omlottam össze, ez van. Mindent megteszek azért, hogy fiatalos maradjak. Sportolok, odafigyelek az étkezésre, magamra főzök mindennap, és este hat után nem eszem. Szeretnék leadni pár kilót, és akkor elégedett leszek magammal. Emellett tudatosan ügyelek arra, hogy harmonikus, nyugodt legyen az életem – mondta Fecsó, aki nemrég árulta el, hogy már foglalt a szíve, Bea (27) oldalán találta meg a boldogságot, a modell pedig egy kis meglepetéssel is készült neki.

Fecsó ajándéka

– Nem is olyan kicsivel! Egy közel kétméteres képet kaptam tőle, de nem bírt várni, egy nappal korábban megmutatta. Mi vagyunk rajta, ő tervezte és találta ki a részleteket, egy grafikus pedig elkészítette. Nagyon örültem neki, beletette minden szeretetét, látszik, hogy sokat dolgozott vele. Ezenfelül egy romantikus vacsorával ünnepeltünk kettesben, előző nap pedig a barátaimmal pókereztünk, koccintottunk – árulta el Fecsó, akinek egyéb tervei is vannak idénre, ugyanis nyárra már szerveznek neki időpontokat, ahol mint DJ lép fel, de ezt csak szórakozásnak tekinti.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?