Egyéb

Vivaldi nő volt? A hét harmadik napja Sevenday? A tudásukat mérették meg a villalakók, pusztító gondolatok születtek – videó

Ezen a héten a tudásukat méretik meg a villalakók, ez történt az első napon.

 

 

 

 


A nézők a hétfő esti adásban láthatták, hogy megkezdődött az Önfejlesztés Hete a villában, amelynek keretében a játékosok több szintfelmérésen is részt vesznek. Az első napon a villalakóknak először angolul kellett társalogniuk, később pedig zeneszerzőket és műveket kellett felismerniük. Mint kiderült, nem csak az angollal állnak hadilábon.

VV Dani például a hét napjait így kezdte el sorolni angolul: Monday, Tuesday, Sevenday. Ugyan az első kettő stimmelt, de a harmadiknál már nagyon elakadt. Ám nem ő volt az egyedüli, mivel a többieknek is nagyon meggyűlt a bajuk a nyelvvel. Egyedül Bálintnak ment zökkenőmentesen, ám elég vicces mondatok hangzottak el. Íme!

 

Később a villalakóknak zeneszerzőket kellett felismerniük a róluk készült képek alapján. Itt már több nehézségbe ütköztek, mivel válogatás nélkül mondták be azoknak a zeneszerzőknek a nevét, akiket ismertek. Volt, aki nem hitte el Vivaldiról, hogy nem nő. A játékosok teljesítményét alább megnézheti:

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?