Celeb / Híresség

Közösen vágnak bele! Nagy dobásra készül Gáspár Bea és Evelin

Bea és Evelin gőzerővel tanulnak, hogy mihamarabb megszerezzék a képesítést ahhoz, hogy valóra válthassák közös álmukat.

 

 

 

 


Az alma nem esett messze a fájától, hiszen Gáspár Evelin éppen úgy rajong a gasztronómiáért, mint édesanyja, aki az ország egyik megismertebb sztárszakácsa. Nem csoda, hogy komoly terveket dédelgetnek együtt. Jelenleg mindketten cukrásziskolába járnak, hiszen elhatározták, hogy valamikor a közeljövőben közösen nyitnak egy cukrászdát valahol Budapesten.

„Szeretnénk hamarosan közös vállalkozásba kezdeni, ami minden jel szerint egy cukrászda lesz, hiszen bár Evelin remek szakács, igazán a cukrászatban találta meg önmagát és ebben szeretne kiteljesedni. Ezért is iratkozott be egy képzésre, ahová én is követtem, így rövidesen mindketten képzett cukrászok leszünk, ami ugye elengedhetetlen ahhoz, hogy üzletet nyissunk”

– kezdte a Ripostnak Bea asszony, aki nem csak a hagyományos süteményeket és tortákat szeretné majd árulni az édesszájú pesti népeknek.

„Természetesen minden jól ismert süti és torta felkerül majd a kínálatra, de mivel mindketten kísérletező típusok vagyunk, lesznek saját firkálmányaink is és persze igyekszünk majd belecsempészni a roma hagyományokat is néhány édességbe” – tette hozzá Gáspár Bea.


 

 

 

 

 

forrás: baon.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?