Életmód

18 pár, akik bebizonyítják a szerelem jobbá változtatja az embereket

Azt mondják, hogy a megjelenés nem számít, ha szerelmes vagy. Amikor az érzések a csúcson vannak, sok pár ígéretet tesz egymásnak, hogy örökké szeretni fogják egymást bármilyen körülmények között. De készen állsz arra, hogy még jobban tetsszél a párodnak? Ebben a cikkben szereplő párok saját példájukban bizonyítják, hogy semmi sem lehetetlen, ha együtt dolgoztok a célotokért. Bemutatunk 18 párt, akik egymást inspirálták a fogyásra. Hihetetlen eredményeket értek el együtt.

 

 

 

1. Láthatod a hihetetlen átalakulásuk történetét. 3 év telt el a két fotó között.
2. Danny és Lexi egy év alatt csaknem 200 kg-ot adtak le. Kettőjük súlya csaknem 350 kg volt az esküvőjük idején, de egyáltalán nem zavarta őket. Azonban nem sokkal azután, hogy összeházasodtak, megtudták, hogy ha nem fogynak le, nem lehet gyermekük. Az eredményeik lenyűgözőek!
3. Ez a pár egy év alatt tökéletes formába került, és 10 évvel fiatalabbnak tűnnek. Mindezt egy újévi fogadalom miatt tették.


4. Ez a pár teljesen megváltoztatta életmódját 2 év alatt. És ez nem történhetett volna, ha nem támogatnák egymást.
5. 2013-ban ez a pár úgy döntött, hogy itt az ideje egészségesen élni. Egy év múlva leadtak 150 kg-ot, és most lenyűgözőek.
6. Ez a pár az esküvő előtt hozta magát jó formába. Úgy gondoljuk, hogy valószínűleg túl sok bókot kaptak ezen a napon.


7. Ez a pár olyan célt tűzött ki, hogy lefogy abban a korban, amikor a legtöbb ember inkább figyelmen kívül hagyja az alakját. Együtt kevesebb, mint egy év alatt 59 kg-ot fogytak.
8. Haley Smith szerette az édességet egész életében. De miután a barátja eljegyezte, megígérte, hogy megváltozik. Nehéz volt felismerni őt 6 hónap után!
9. Néha a párok az esküvő után fogynak, ahelyett, hogy híznának. Ennek a pár együtt lefogyott 149 kg-ot.
10. A legnehezebb dolog az volt, hogy lemondjanak az ételekről és átálljanak egészséges életmódra. De az eredmény megérte! Több mint 220 kg-ot fogytak 2 év alatt.
11. Nehéz felismerni ezt a párt. Elhagyták rossz szokásaikat (alkohol és éjféli nassolás), és rendszeresen sportolnak. A fiú a lány támogatásával 50 kg-ot fogyott, aki szintén élvezi ezt az egészséges életmódot
12. Ez a srác boldog, hogy a barátnőjének nehéz küzdelem után tökéletes alakja lett.
13. Ki mondta, hogy lehetetlen lefogyni 2 gyerek után? Ezek a srácok épp az ellenkezőjét bizonyították be, és 50 kilót fogytak együtt.
14. Egy szerelmes pár lefogyott együtt 150 kg-ot rövid idő alatt. Ez a szélsőséges fogyás nem maradt nyom nélkül – nagy mennyiségű extra bőr. Most pénzt gyűjtenek azért, hogy plasztikai műtétre mehessenek.
15. Amikor először találkoztak egymással, messze nem voltak tökéletesek, de sikerült megváltoztatniuk egymást. A szerelem minden bizonnyal varázslatos.

 

 

 

 

16. Ez a pár nem elég, hogy lefogyott, de igazi sportolók lettek a gyermek születése után. Az eredményeikre büszkék lehetnek.
17. Az első és a második fotó között 3 év telt el. Sikerült lefogyni együtt 100 kg-ot.
18. A legfontosabb dolog elérni a célt, hogy következetes légy és soha ne add fel.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?