Celeb / Híresség

„Na, mondom mi van!” – Tóth Andi tisztázta a helyzetet a szerelmi életével kapcsolatban

Tóth Andi az elmúlt napokban több fotót is közzétett, amelyekkel lázba hozta rajongóit, illetve újra többen is kritizálták őt képeiért. Az énekesnő mindezek mellett azt is elárulta Insta-sztorijában, hogy a szerelmi életéről szóló pletykák nem fedik a valóságot.

 

 

 

 



Ahogy arról a Blikk is írt az énekesnő megosztott pár igazán jól sikerült fotót, de a modellkedés mellett arra is jutott ideje, hogy megossza rajongóival: a róla megjelent cikkek, amelyek szerint újra szerelmes, csupán a fantázia művei, semmi igazságtartalmuk nincsen.

 

A Szabó Ádámmal való szakítás óta Tóth Andiról már több cikk is megjelent azzal kapcsolatban, hogy újra szerelmes. A pletykákra egyébként mindig reagál, ahogy azt tegnap is tette, Instagramján egy rövid videóban kifejtette, nem szerelmes, és szeretné, ha végre békén hagynák a magánéletét.

– Na, mondom mi van! Zolival nagyon jó barátok vagyunk. És azok is maradunk. És el fogunk menni a Margit-szigetre, meg mindenhová, anélkül, hogy megírnátok – mondta el korábban egyik sztorijában.

Az énekesnőt egyébkén sokan támadják követői közül: a legutóbbi fotója például a sok pozitív komment mellett számos kritikát is kapott. Andi tavaly decemberben keményen kiállt magáért, egy posztban osztva ki az őt kritizálókat. Akkor kifejtette, hogy nem változott semmit, a trollok pedig jobban tennék, ha mással foglalkoznának helyette.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?