Egyéb

A luxusvilla sötét oldala: nem kicsit lett dundi VV Merci, alig ment rá a farmerja – videó

Ember nem erőltetett még úgy magára kihízott farmernadrágot, mint VV Merci.

 

 

 

 

Szinte kifáradt VV Merci, mire magára húzta szűk farmerét. A Való Világ Powered by Big Brother hivatalos Instagram-oldalára felkerült videó tanúsága szerint a fiatal szőkeséget úgyszólván meglepetésként érte, hogy az eddig kényelmes farmere már csak nagy szenvedések árán megy fel rá, a valóságshow-szereplőre ugyanis felszaladt néhány kiló, mióta beköltözött a luxusbörtönbe, ahol a társaival sokat punnyadnak. A bezártság miatt nincs túl sok lehetősége formában tartania magát, ráadásul nagy lehet a kísértés is, hiszen tulajdonképpen azt ehet, amit csak megkíván – bukkant rá a 24.hu.

A fiatal lány azonban nem adta fel, ha meg is kellett állnia két mozdulat között, csak azért is belepasszírozta magát a szűk nadrágba, hogy csinosnak tűnhessen. Mondják, a szépségért meg kell szenvedni… Minden bizonnyal ez járhatott Merci fejében is, amikor az öltözködéssel küszködött.

 

Bár nem szembeötlő a hízása, nem VV Merci az első, aki felszed néhány kilót a Való Világ-villában. A Való Világ 5-ben VV Kingára szaladt fel felesleg, hiszen két és fél hónap alatt 12 kilót hízott. Abban a szériában az egyedüli villalakó VV Fecó volt, aki képes volt fogyni a játék során.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?