Egyéb

Kinti barátai aggódnak VV Renátóért: „Szörnyű lesz, ha kijön és szembesül a gyűlölettel”

A ValóVilágban immár hagyományosan folynak a taktikázások, bandába tömörülések, „átigazolások”. Legutóbb VV Renátót lett a kiválasztott. Az RTL hétfő este mutatott egy állást, amely szerint Renátó a műsor történetének eddigi legnagyobb győzelmét vagy éppen vereségét szenvedi majd el.

 

 

 

 


A villalakó barátai aggódnak, korábbi kollégája, Simon Benjámin a Blikknek elárulta, megdöbbenti a barátját körülvevő nézői gyűlölet, így aggódik, hogy Renátót majd megviseli, hogy ennyire negatívan ítélik meg őt.

– Mindegy is, mikor jön ki a villából, a lényeg, hogy támogatni kell majd őt, mivel biztos megdöbbenti a sok negatív nézői komment – kezdte Renátó barátja. – Aggódom érte, de ott leszünk majd mellette. Sokáig szimpatizáltak vele, aztán amikor a Virág-féle balhéja volt és elszabadultak az indulatok, az ellenszenvet váltott ki a nézőkben. Sajnos, azt vettem észre, hogy azóta Renátó rendre így reagál, ezért a megítélése nem is változott az elmúlt időszakban – mondta, majd azt is kifejtette, hogy Renátó a hétköznapokban egyáltalán nem ilyen, így valószínű, hogy a bezártság teszi őt feszültté.

Benjámin azt is elárulta, hogy szerinte Renátó valóban szerelmes Fruba, és bízik benne, hogy a lány nem csapja majd be a barátját.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?