Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Blikk: koronavírus miatt kórházba került Sas József

A lapnak egy informátor beszélt arról, hogy a komikus elkapta a koronavírust. Felesége, Zsuzsa asszony annyit közölt: Sas József nagyon beteg és emiatt kórházban van.

 

 

 

 


Koronavírus-fertőzés miatt kórházba került Sas József – írja a Blikk egy bennfentes informátorra hivatkozva. A lap születésnapja alkalmából szerette volna felköszönteni a 82 éves színész-humoristát, de hiába mentek el Sas József házához, nem találtak otthon senkit. A Blikk több korábbi kollégáját is felkereste, de ők azt mondták, semmit sem tudnak a humoristáról.

Végül egy nevét nem vállaló informátor a lapnak azt mondta: a humoristát koronavírus-fertőzés miatt vitték kórházba.

A Blikk később elérte Sas József feleségét is. Zsuzsa asszony nem vette át a művésznek szánt ajándékokat a lap munkatársától arra hivatkozva, hogy félnek a koronavírustól. Emellett annyit közölt, hogy férje Sas József nagyon beteg és emiatt kórházban van.

Részleteket azonban nem árult el.

A lap megemlíti, hogy Zsuzsa asszony áprilisban azt mondta: még a széltől is óvja a párját, teljesen bezárkóztak a koronavírus miatt. Az aggodalmuk érthető, hiszen a színész-humorista 2019 elején, thaiföldi pihenésük idején agyvérzést kapott, ezután egy phuketi kórházban stabilizálták az állapotát. Végül betegszállító repülővel szállították Magyarországra, két hétig a Szent János Kórház neurológiai osztályán kezelték, majd később Budakeszire szállították az Országos Rehabilitációs Intézetbe, aztán a Mazsihisz Szeretetkórházba. Sas József 2019 nyarán mehetett haza otthonába.

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?