Celeb / Híresség

„Bennem buzog a tettvágy” – Komoly tervvel vág neki az új évnek Gáspár Zsolti

A magyar híresség szinte egész életét abban az apró Nógrád megyei faluban töltötte, amelynek a polgármestere szeretne lenni.

 

 

 




 

Gáspár Zsolti igazán nagy célt tűzött ki maga elé: mindent meg szeretne adni Nógrádmegyer lakosainak. Zsolti úgy érzi, a falu lakosságának szüksége van egy elkötelezett polgármesterre, aki ismeri a kis település minden egyes utcáját és lakosát.

(A legfrissebb hírek itt)

Nem titok, hogy Zsoltit igazi gazdaként ismeri a nógrádmegyeri közösség, ő pedig kiejezetten szereti, hogy nem a hírességet látják benne az emberek. Többek között ezért tervezgeti, hogy elindul a falu polgármester-választásán.

„A polgármesterünk harminc éve vezeti a falut, nincs is vele különösebb baj, de szerintem elfáradt, miközben bennem buzog a tettvágy és persze, rengeteg ötletem is van arra, hogyan tehetném élhetőbbé Nógrádmegyert” – mesélte a Ripostnak Gáspár Zsolti, aki egy konkrét, kigondolt tervvel lendítené fel a falut.

„Én ugye birkákkal foglalkozom, így arra gondoltam, miért ne lehetne ezekről a tüneményekről híres Nógrádmegyer? Jártam Indiában, ahol szentként tisztelik a teheneket, amelyek mindenfelé szabadon járkálnak. Szerintem jópofa lenne, ha ezt honosítanánk meg itt is. A birkák nappal járkálhatnának faluszerte, így aki csak erre jár, beléjük botolhatna” – folytatta a híresség, aki természetesen nemcsak egy tervvel készül, ugyanis szeretné fejleszteni a település utcáin lévő közvilágítást, és megmutatni a lakosoknak az internet nyújtotta lehetőségeket is.

Zsolti reméli, hogy minél több ember támogatását elnyeri, hiszen számára a falu jövője igazán fontos.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?