Belföld, Hírek

A rendőrség vetett véget M. Richárd szilveszteri kokainos bulijának

Kábítószer birtoklás miatt állították elő M. Richárdot és több társát is az egyik Nyugati téri pizzériából, írja az atv.hu. A portál értesülései szerint összesen tíz embert vittek be bűnügyi felügyeletben lévő férfihez köthető vendéglátóhelyről.

 

 

 

 


A BRFK megkeresésünkre azt közölte, hogy december 31-én 22 óra 45 perckor a rendőrök Budapest V. kerületében, egy vendéglátó helyen intézkedtek, ahol 10 ember tartózkodott. Az éttermet hatvan napra be is zárták a vészhelyzet ideje alatti járványügyi szabályok megsértése miatt.

Az ott tartózkodó három nővel és hét férfival szemben szabálysértési eljárás indult. Mivel a helyszínen tapasztaltak alapján valamennyien drogot fogyasztottak, ezért mindannyiukat előállították a V. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer birtoklás gyanúja miatt hallgatták ki őket gyanúsítottként.

Értesüléseink szerint kokain és metamfetamin volt M. Richárd vizeletében. A 2017 májusában történt Dózsa György úti tragédia miatt négy év fogházra ítélt M. Richárdot december közepén helyezték ismét bűnügyi felügyeletbe. Ez azt jelenti, hogy M. Richárd nem kapott nyomkövetőt, s engedély nélkül nem hagyhatja el Budapestet és Pest megye közigazgatási határát, és hetente kétszer is  jelentkeznie kell a rendőrségen.

Megkerestük a Fővárosi Főügyészséget is, hogy kezdeményezték-e M. Richárd és társai letartóztatását a történtek után, amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

 

 

!FRISSÍTÉS!

A Fővárosi Főügyészség későbbi közleménye szerint a Dózsa György úti balesetben gyorsan vezető férfi többféle kábítószert szerzett meg és fogyasztott el szilveszterkor. Mivel álláspontjuk szerint a férfi szándékosan és kitartóan semmibe veszi a szabályokat, ezért a bűnismétlés valós és fokozott veszélye miatt indítványozták a letartóztatását.

 

 

 

 

forrás: 24.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?