Életmód, Érdekes

10 gyakori hiba, amit a nők elkövetnek fehérneműválasztáskor

Gyakran előfordul, hogy meglátunk egy fehérneműt és rögtön azt gondoljuk: „Istenem, mennyire szép!” – de vajon tényleg felfogjuk venni egynél többször? Nemcsak ide-oda pakolgatjuk majd a szekrényben, míg végül már annyira elkopik vagy tönkremegy, hogy fájó szívvel is, de megszabadulunk tőle? Ha Te is találkoztál már ilyen problémával, akkor ez a cikk pontosan neked készült.

 

 

 

10 A fehérnemű anyaga

A szép és csipkés darabokat inkább a hálószobában a párunknak mutogassuk. Vagy csak vastag öltözet alá ajánlatos felvenni. Nem kell hogy mindenki lássa hogy milyen mintás fehérnemű van éppen rajtunk.

  • Válasszunk varrás nélküli, lehetőleg sima fehérneműt.
9 Vállaljuk a méretet

Azért, hogy ők maguk is úgy nézzenek ki, mint a magazinok borítóján látott modellek, a nők gyakran egy-két mérettel kisebb ruhákat választanak. Ez nemcsak helytelen, de veszélyes is. Még a sima szűk fehérneműket is csak maximum 6 órán át szabad viselni, különben jelentős károkat okozhatnak a vérkeringésünkben, ez pedig hatványozottan igaz abban az esetben, ha a fehérnemű nem a mi méretünk.

  • Fontos, hogy mindig megfelelő méretű fehérneműt válasszunk.
8 Melltartó méret

Sokan azzal az indokkal vesznek nagyobbat hogy nagyobbnak tűnjön a mellük. De ettől még az látszik ha el áll, és az bizony nem szép látvány.

  • A megfelelő melltartó esetében a kosárnak nem szabad sem elállnia, sem annak szélével dörzsölni.


7 A fehérnemű színe

Valamikor divat volt fekete fehérneműt viselni az áttetsző blúz alatt, de a divat változik, és manapság egy ilyen döntés csúnyának és ízléstelennek tűnik.

  • Ezért fontos, hogy a világos színű blúzokhoz és ruhákhoz mindig azonos vagy testszínű fehérneműt válasszunk.
6 Otthoni fehérnemű

Haza érve sokan ledobják a melltartót hogy úgy kényelmesebb. Ám ez csak akkor jó ha kis mellű vagy. Ugyanis a nagy keblű nőknek ez inkább árt mint használ. Megnyúlnak a mellszalagok és a mell lógni fog. A legjobb megoldás egy sportmelltartó. Tart, kényelmes és szellőzik.

5 Fehérnemű anyaga

A 100% pamutból készült fehérneműk kényelmesek és az egészségünkre is jó hatással vannak, bár gyakran hamar kinyúlnak, alakjukat vesztik vagy épp elszakadnak.

  • A legjobb, ha a fehérnemű 80% pamutból, és 20 százalék elasztán anyagból készül.
4 Kedvenc bugyi stílus

Sok nő szeret tangát viselni, mivel nem látszanak a ruhák alatt és gyönyörűek. A tangák azonban általában szintetikus szövetből készülnek, az ilyen mesterséges anyagok pedig megakadályozzák a bőr lélegzését, valamint növeli az irritáció és a baktériumok terjedésének kockázatát a bikinivonal mentén.

  • Ne használjunk tangát a mindennapi viseletre, de ha mégis elkerülhetetlen, akkor is jól válasszuk meg, hogy milyet használunk.
3 Melltartó és bugyi kombináció

A szettben hordott fehérneműnek számos előnye van: először is a szett részei ugyanabból az anyagból készülnek és tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Másodszor, a különböző stílusú és színű fehérneműk nem tűnnek túl harmonikusnak.

2 Mindennapi fehérnemű

Sok nő elköveti azt a hibát, hogy a mindennapi használatra például selyem fehérneműt választ. A túlzott selymes és szintetikus anyag azonban irritálhatja az érzékeny bőrt, és bizonyos területek a baktériumok elszaporodásához vezethet.

1 Testtípusnak megfelelő fehérnemű

A körte alakú fenék esetében a hangsúly az alsó részre helyeződik, ilyen esetben egy egyszerű rövid nadrág vagy csipkés bugyi lehet a megfelelő.

Az ívelt, vagy homokóra alakú fenék esetén egy magasabb szélű, például sport alsónemű lehet a tökéletes választás.

A jól kiválasztott bugyi egyébként segít, hogy vizuálisan hosszabbnak vagy épp rövidebbnek tűnjön a lábunk, attól függően, hogy milyen hatást szeretnénk elérni, ezért mindig jól gondoljuk meg, hogy mit választunk.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?