Belföld, Hírek

Hirtelen ötlettől vezérelve betört a zöldségesbe, megkóstolta a csiliszószt, aztán távozott

A rendőrségre 2020. szeptember 13-án reggel tett bejelentést egy biharkeresztesi zöldséges tulajdonosa arról, hogy valaki az éjszaka folyamán betört az üzletébe, írja a police.hu.

 

 

 

 


A rendőrök a helyszínre mentek, adatgyűjtés végeztek, helyszíni szemlét tartottak és hamar a látókörükbe került egy helyi lakos, akit kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével. A 29 éves férfit előállították a rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Mint kiderült, az elkövető egy hirtelen ötlettől vezérelve döntött úgy, hogy bemegy a zöldségesbe az éjszaka. Ahogy bejutott az üzlettérbe, értékek után kezdett kutatni, azonban amikor semmit nem talált, felbontott és megkóstolt egy csiliszószt, majd szétlocsolt egy szörpöt a csempén.

Dolga végeztével fogta magát és üres kézzel távozott a helyszínről.

A Biharkeresztesi Rendőrőrs lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben. Kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett a nyomozóknak.

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

 

 

 

forrás: 24.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?