Celeb / Híresség

Életében most először tölti a gyerekeivel a szilvesztert Galambos Lajos

Az 59 éves zenésznek rendhagyó lesz az idei szilveszter, most ünnepel ugyanis életében először a gyermekeivel.

 

 

 

 


Már csak néhány óra maradt hátra 2020-ból, ami olyan különösen ér majd véget nemsokára, mint amilyen az egész év volt. A járványügyi korlátozások miatt ugyanis most rengeteg, egyébként megszokott dologról le kell mondanunk, így ezúttal a nagy szilveszteri bulik is elmaradnak. Ennek köszönhetően Galambos Lajcsi életében először, 59 évesen a gyermekeivel köszönti az újévet.

„Harminc éve fordult elő utoljára, hogy a barátaimmal tölthettem a szilveszter estét, olyan pedig soha, hogy a családom mellett legyek. Persze, szokatlan lesz, hogy nem azzal telik majd az este, hogy buliból buliba rohanok valamelyik autópályán, de izgatottan várom, milyen is egy csendes, meghitt ünneplés” – kezdte a Ripostnak a zenész, akinek három gyermeke sem megy most sehova, így végre nem telefonon köszöntik egymást majd 2021 első perceiben.

„Éjfél előtt beszélgetünk, majd ha beköszönt az új év, eszünk egy kis lencsét, miközben nézzük a tévét” – mesélte Lajcsi, aki szerint vicces lesz majd saját magát viszontlátnia a képernyőkön, hiszen több, előre felvett műsorban is feltűnik majd.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?