Celeb / Híresség

„Úgy döntöttem, bevállalok kicsit extrémebb képeket” – amit Gáspár Evelin mondott és mutatott, attól leesik az állad

A Gáspár Evelinről készült rendkívüli pikáns képeket már korábban is megmutattuk az olvasóinknak, és már akkor is hangsúlyoztuk, hogy mennyire bomba formában is van Gáspár Győző lánya. A fotósopozattól szó szerint leesett az állunk, most azonban Evelin interjút adott az NLC-nek a csodás képekről:

 

 

 




 


,Nem először voltam Vásony Annánál fotózáson, ez volt a harmadik alkalom, mindig karácsony előtt. Most azért mentem el, mert szerintem jól nézek ki magamhoz képest, de nagyon sokat edzek ezért. Az új edzőmmel jó eredményeket értünk el, ezért úgy döntöttem, bevállalok kicsit extrémebb képeket. Tavaly kiderült, hogy inzulinrezisztenciával küzdök, ezért a táplálkozásra is odafigyelek. Felkerestem egy orvost, aki segített nekem ebben” – mesélte, majd hozzátette:

 

,,Szeretnék példát mutatni, hogy bár sok vele a munka, lehet formálni a testünket, és szuper eredményeket lehet elérni, ha tényleg ráfekszünk a dologra. Most nagyon jól érzem a bőrömben, de mindig van hova fejlődni. Szeretnék másokat motiválni, főleg most, hogy bezártak az edzőtermek, és nem lehet menni sehova. Fontos, hogy ne hagyjuk el magunkat még karácsonykor sem, nem kell kifogásokat keresni. Szerintem, ha valaki eléri a kitűzött célját, az ad egyfajta önbizalmat, amire minden nőnek szüksége van.”


 

 

 

 

forrás: blikkruzs.blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?