Celeb / Híresség

Pezsgővel a kezében üzent Zanzibárról Lakatos Márk: ilyen exkluzív ünneplést nem minden nap lát az ember – videó

Csodálatos fehér homokos tengerparton, pálmafák között, 35 fokban töltötte a karácsonyt Lakatos Márk. Fluor Tomi barátainak egy 16 éves szokás kellett megszakítaniuk a járvány miatt. Pataki Zita pedig a férjével, Attilával közös főzéssel készült az ünnepre.

 

 

 

 


„Nagyon boldog karácsonyt kívánok, és egy nagyon jó 2021-es évet!” – mondta Lakatos Márk, miközben a tenger közepén egy csónakban ringatózva kibontott egy üveg pezsgőt. A Blikk is megírta, hogy a stylist Zanzibárra utazott karácsonyozni, de ezek szerint a szilvesztert is ott tölti majd. A Reggeli műsorvezetője a Bill Gates tulajdonában álló privát, fehérhomos szigetről, Mnembáról üzent.

„Ennél szebb karácsony napi, december 24-i programot el se tudok képzelni, mint az óceánban delfinekkel úszni. Annyira megható volt, amikor alattam úszott egy húsz fős delfincsalád, nagyokkal, picikkel!” – áradozott Márk, aki az 500 méterszer másfél kilométeres szigeten található egyetlen ökoszállodában lakik. A műsorvezető Naomi Campbell egykori szobáját kapta meg, és elképesztően jól érzi magát: napközben korallzátonyok közt búvárkodik, este pedig csodálhatja a fadarabokból összerakott, kivilágított karácsonyfát.

Fluor Tomi ehhez képest egészen máshogy ünnepelt. Az énekesnek egy 16 éves hagyományt kellett megszakítania a járvány miatt. A barátokkal, akikkel ilyenkor rendre összejön, a csoportosulások tiltása miatt most nem találkozhatott.

„Családilag tök jó volt, a húgommal, öcsémmel, az egész családdal végigettük az ünnepet szépen. Mondjuk én azért figyeltem arra, hogy mennyit eszem, úgyhogy egy kilót se híztam, amireerre büszke vagyok. Aztán átmentünk a mamáékhoz, ami egy kicsit furcsa élmény volt, mert álltunk kinn maszkban a teraszon, be se mentünk” – mondta Fluor.

Márk és Fluor karácsonyán kívül a Fókusz összeállításából az is kiderült, hogy Feke Pálnak egy malacka a kedvenc karácsonyi dísze, Pataki Zita pedig megmutatta, mi került náluk az ünnepi asztalra. Végül Dudás Mikiék otthonába is beleshettek a nézők.




A riportot itt tudják megtekinteni:

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?