Belföld, Hírek

10-szeresen túlárazott maszkgyártó bizniszre bukkant Hadházy Ákos

Nem az első eset, hogy a képviselő a maszkok körüli nyerészkedésre hívja fel a figyelmet.

 

 

 

 


Hadházy Ákos Facebook-oldalán komoly túlárazásról számolt be a koronavírus elleni maszkok gyártása kapcsán.

„A Büntetés-végrehajtás beismerte, hogy nemcsak Sátoraljaújhelyen, hanem Kiskunhalason is vannak kínai maszkgyártó csodamasinák, rögtön kettő is. Ugyan ezek sem tudnak a propaganda által ígért havi 2,8 millió db közelébe sem jutni, de a sátoraljaújhelyi csoda havi max. 450 ezres kapacitáshoz, legújabban pedig néhány ezres szinthez képest szinte szárnyalnak (havi 8-900 ezer db). A lényeg azonban az áruk. Míg az Orbán által megtekintett sátoraljaújhelyi gép 210 millióba került, addig a kiskunhalasi (kétszer akkora kapacitású) gépekért 46 milliót fizetett a BVOP. Az árat egyébként nem írták bele a nekem megküldött válaszba, hanem a honlapjukon eldugva akadtam rá.

Nyilván nem véletlenül voltak szemérmesek. Ezzel az adattal a BVOP buktatta le saját magát. Újabb bizonyítékot szolgáltattak arra, hogy a sátoraljaújhelyi gépet tízszeresen túlárazva vásárolták” – írja a független országgyűlési képviselő.

Mint írásában rámutat, a sátoraljaújhelyi gépet a Magyar Judo Szövetség elnökétől vette az Állami Egészségügyi Ellátó Központ.

A képviselő azt ígérte, a birtokába jutott adatokat csatolja korábbi feljelentéseihez.

Újabb bizonyíték a tízszeres (!) túlárazásra! Ez már szinte komikus: a Büntetés-végrehajtás beismerte, hogy nem csak…

Posted by Hadházy Ákos on Saturday, December 26, 2020

 

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?