Egyéb

Eddig tartott a nagy szerelem a villában? Keményen összekapott VV Fru és Renátó – videó

Úgy tűnik, igencsak keservesen telik a munkahét a Való Világ 10 játékosai számára, a kekszdarálós műszak – a sok elégedetlenkedés – – ráadásul kisebb vitát is eredményezett VV Fru és VV Renátó között.

 

 

 




 

Sok macerával járt a Való Világ Powered by Big Brother játékosainak, mire három óra alatt néhány kiló háztartási kekszet kézzel ledaráltak. A műanyagból készült és könnyen széteső daráló, amit a műszakhoz kaptak, nemcsak a hajhálót furcsa módon viselő VV Ginán és az elgörbült – saját bevallása szerint elrohadt – ujjára panaszkodó VV Amandán fogott ki, de VV Frun is, akinek munka közben arra is volt energiája, hogy végig VV Renátó beszólása miatt puffogjon. A fiatal lány azt sérelmezte, hogy Renátó, akivel egyébként igazi szerelmesek módjára viselkednek, nem hallgatta el véleményét: ő aztán megmondta, ez a munka bizony igazi szörnyű lesz.

Fruzsi magára vette Renátó szavait, sőt, három óra leforgása alatt jócskán túlgondolta azt. A fiatalemberre a műszakban számos alkalommal vetett szúrós pillantásokat, de a megjegyzések sem maradtak el.

– Te okosnak akarod feltüntetni magad, hogy te mindent tudsz, te megmondtad, én meg hülye vagyok – lökte oda gúnyosan a lány, aki nagyon felidegesítette magát, s utólag azt is belátta, rosszul döntött, amikor munkát kellett választania. Renátó aztán hárpiának nevezte el Fruzsit, akinek ez tényleg betett.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?