Celeb / Híresség

„Azt hittem, ezt a szörnyű vírust kaptam el” – Kiderült, miért került kórházba Gáspár Zsolti: emiatt lett rosszul, azonnal változtatnia kell

A műsorvezetőt rosszulléte után vitték kórházba, ahol kiderült: problémák vannak a vércukorszintjével, diétáznia kell.

 

 

 




 

„Azt hittem, ezt a szörnyű vírust kaptam el, de nem, kiderült, hogy cukros vagyok. Leesett a vércukorszintem, ezért lettem rosszul” – kezdte a Borsnak Zsolti, aki kialakuló cukorbetegségéről hallva, azonnal az életmódváltás mellett döntött.

„Le a kalappal az orvosok, ápolók előtt, akiktől hihetetlen odafigyelést és ellátást kaptam még ebben a nehéz időszakban is. Gyógyszereket kell szednem, és ha sikerül leadnom pár kilót és megtartanom a diétát, az orvosok szerint még visszafordíthatom a folyamatot, ami a betegség kialakulását illeti” – tette hozzá.

Farm VIP műsorvezetője nagyon elszánt, már el is kezdte a fogyókúrát: megválogatja, mit eszik, emellett naponta eljár sétálni is. Még a közelgő karácsonyi finom fogások miatt sem esik majd bűnbe, mint mondja, nagyon megijedt, így muszáj tartania az új étrendjét.

„Csukott szemmel kezdem az ünnepeket. A feleségem már tervezi is, mi lesz a diétás menüm. Két hónap alatt 8–10 kilótól akarok megszabadulni.”

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?