Belföld, Hírek

A mentőautó mögött haladva nyert magának szabad utat egy autós Budapesten

A mentők szerint ez a viselkedés „talán már túlmegy a pofátlanságon” is.

 

 

 




 

„Pofátlanul” akart szabad utat nyerni magának egy autós egyik este Budapesten: egy szirénázó mentőautó mögé húzódva haladt előre a dugóban.

Erről az Országos Mentőszolgálat számolt be a Facebookon, az esetről egy videót is közzétettek. Ezen látható, hogy a fekete BMW a mentőautó szélárnyékában igyekszik előrébb jutni a forgalomban. A mentők szerint ez a viselkedés „talán már túlmegy a pofátlanságon”.

„Ugyan bajtársaink számára nem újkeletű ez a jelenség, még legrutinosabb gépkocsivezetőink sem lehetnek felkészültek arra, ami mögöttük történhet irányváltáskor vagy fékezéskor. Ez a fajta “pofátlanság” talán azért különösen felelőtlen, mert a mentők épségén túlmenően, akár a szállított beteg életét is veszélyeztetheti a kamikaze mutatvány, vagy azét akihez éppen sietni próbálnak az életmentők!”

– kommentálták a történteket Facebook-bejegyzésükben.

 

 

 

Íme a videó az esetről:

EZ TALÁN MÁR TÚLMEGY A POFÁTLANSÁGON❗️😡🚑
A rendőrség Pofátlanító kampányának szereplőit is kenterbe veri az a fekete BMW-s, aki az egyik forgalomban szirénázó mentő mögé hajtva nyert magának szabad utat a fővárosi dugóban egyik este. Ugyan bajtársaink számára nem újkeletű ez a jelenség, még legrutinosabb gépkocsivezetőink sem lehetnek felkészültek arra, ami mögöttük történhet irányváltáskor vagy fékezéskor. Ez a fajta “pofátlanság” talán azért különösen felelőtlen, mert a mentők épségén túlmenően, akár a szállított beteg életét is veszélyeztetheti a kamikaze mutatvány, vagy azét akihez éppen sietni próbálnak az életmentők!
#mentők #VEDDÉSZREAMENTŐT
/Bbazsaphoto/

Posted by Országos Mentőszolgálat on Tuesday, December 15, 2020

 

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?