Celeb / Híresség

„Remélem, ha az utcán találkozunk, nem akartok már összeverni” – Durva támadások érték Sebestyén Balázst: most tisztázta magát

Videóbejegyzésben kéri követőit a műsorvezető, hogy ne dőljenek be az átveréseknek.

 

 

 




 

Ahogy korábban a Blikk is megírta, Sebestyén Balázs a közösségi oldalán figyelmeztette a követőket, legyenek óvatosak, mert csalók élnek vissza a nevével, hogy pénzt szedjenek ki másokból. Úgy tűnik, ennek ellenére még mindig sokan vannak, akik bedőlnek az átverésnek, ezért a műsorvezető úgy döntött – miután rengeteg felháborodott hangvételű levelet kapott -, hogy egy videóbejegyzésben tisztázza magát.

„Sziasztok drága facebookozók! Azért csinálom ezt a videót, mert még mindig látom, hogy elképesztő sokan dőltök be azoknak az átveréseknek, amik ugye Facebookon terjednek és használnak különböző régebbi élő videókat akár tőlem, akár más hírességektől és egyre másra kapom azokat a felháborodott hangvételű leveleket, hogy az utolsó pár ezer forintotokat csaltam ki belőletek és adtátok oda nekem. Tudnotok kell, hogy ezeket az oldalakat nem én üzemeltetem, nincs közöm az ilyen típusú átverésekhez, soha senkitől nem kértem pénzt és soha senkitől nem fogok pénzt kérni, leginkább nem trükkös feladványok közepette. Nézzétek meg, hogy ezeket az oldalakat, hiába hazudja az én hivatalos oldalamnak magát, 2-3000-en követik, amikor sokan feljelentik, akkor eltűntetik és létrehoznak egy másikat.

Nagyon fontos, hogy rengeteg más hírességet is felhasználnak ilyenkor, legyetek gyanakvóak, ne adjatok meg banszámla adatokat, ne dőljetek be! Nincs olyan, hogy fizess kétezer forintot és utalunk neked 100 ezer forintot. Sok embert átvágnak, sokszor 2000 forint az nagyon sok pénz. Csalók üzemeltetik ezeket az oldalakat, úgyhogy legyetek okosak és ne dőljetek be nekik! Hiába látjátok az élő videómat, hiába látjátok azt, hogy én úgy teszek, mintha felhívást intéznék a rejtvényben vagy kérném a pénzeteket, ezeket meghamisítják, összevágják, csalók üzemeltetik, csalóknak fizettek, nem nekem.

Úgyhogy fontos, hogy legyetek gyanakvóak, ne fizessetek, ne adjatok meg semmilyen adatot. Jó? Remélem, hogy ennek reményében, hogyha az utcán találkozunk, nem akartok már annyian összeverni, mint ahogy eddig tettétek volna. Úgyhogy legyetek tényleg okosak, ne fizessetek soha senkinek. És ha lehet, akkor osszátok meg ezt a videót, mert még mindig tényleg elképesztő sokan dőlnek be az ilyen típusú átveréseknek. Úgyhogy semmiképpen semmi közöm az ilyen típusú oldalakhoz. Jó? Ez fontos. Sziasztok. Vigyázzatok magatokra!” – mondja a videóban Balázs.

Kérlek Benneteket, nézzétek meg ezt a videót és ne dőljetek be semmilyen Facebookon futó, pénzt ígérő nyereményjátéknak, rejtvénynek, feladványnak, mert ez egyszerű átverés!! Soha nem kértem és nem is fogok tőletek semmilyen formában pénzt vagy bankszámla adatokat kérni! Legyetek nagyon óvatosak!! Osszátok meg légyszíves! Nagyon köszi!😊🙏🏻👍

Posted by Sebestyén Balázs Hivatalos oldala on Monday, December 14, 2020

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?