Celeb / Híresség

Gáspár Győző a hazudozás nagymestere: Bea előtt eddig mindig lebukott

Gáspár Bea a Life TV Bréking című műsorában elárulta, férje, Győzike rengeteget hazudik.

 

 

 

 




 

Mint az élet minden területén, úgy a magánéletben is előfordul, hogy az emberek hazudnak egymásnak. Nem mindegy azonban, hogy kegyes hazugságról van-e szó, amikor a férj azt füllenti a feleségének, hogy az új frizurája is tetszik neki, miközben valójában nem, illetve azért füllent arról, hol járt, mert éppen a párjának szervezett meg egy meglepetést, vagy azért nem mond igazat, mert a hűtlenségét kívánja leplezni.

Gáspár Bea a Life TV hétköznap délutánonként jelentkező Bréking című műsorában elárulta, hogy férjének úgy megy a hazudozás, mint a vízfolyás, de őt nem tudja átejteni. 

Gáspár Győző hazugságai

– Ha hazugságról van szó, akkor Győzőt hívjátok, ő rengeteget hazudik – bukott ki Gáspár Beából, amikor a műsorban arról beszélgettek, ki miben füllent a párjának.

gaspar-bea

– De miket hazudik? – kérdezte Holdampf Linda műsorvezető. 

– Mindent! Mit nem?! Ül velem szembe, mondja a magáét, és tudom, hogy hazudik. Néha röhögök rajta, néha meg annyira felidegesít, hogy szét tudnám ütni.

gaspar-bea-breking

– Megkérdezem például, hogy ő vette-e le a fűtést. Azt válaszolja, nem. Nincs otthon rajtunk kívül senki, csak mi ketten, én ráadom a fűtést, aztán le van véve. Akkor mégis hogy? Ilyenekben hazudik.  

 

 

 

 

forrás: femina.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?