Celeb / Híresség

Lenyűgöző: nádszálvékonyra fogyott Tóth Vera, elképesztően fest legújabb fotóján

Dögös fotót tett közzé Instagram oldalára Tóth Vera.

 

 

 




 

Alig jutunk szóhoz! Tóth Vera hihetetlen átalakuláson ment át, már kicsit sem hasonlít egykori önmagára. Legújabb posztját látva egyáltalán nem kérdés, hogy a rengeteg sporttal és kemény munkával töltött idő bizony meghálálta önmagát, az énekesnő kitartása pedig meghozta a gyümölcsét: Vera alakja szó szerint fantasztikus!

Friss bejegyzéséhez egy hosszabb szöveget is megosztott, melyben elmagyarázta követőinek, mennyire nehéz volt számára az elmúlt időszakSzámos zenésztársához hasonlóan ő is megsínylette a járvány miatt hozott korlátozásokat, hiszen a szigorítások miatt most egy időre búcsút kellett mondania a fellépéseknek. Bár az internet lehetővé teszi számára, hogy az online térben koncerteket adjon a rajongóinak, természetesen a mostani helyzet Verát is megviseli. Ennek ellenére próbálja a legtöbbet kihozni önmagából, nem tétlenkedik és örül, hogy a zenére még a nehézségek ellenére is számíthat.

 


 

Jó volt ezen a héten dolgozni egy kicsit. Az online tér uralkodik, így most meg kell megbírkózni az üres nézőterek látványával, de tudom, érzem, hogy a képernyőkön túl kultúrára, szórakozásra, szabadságra éhes emberek várnak minket és nyomják meg az “ok-t” a klaviaturán, a muvészetért… Megnyugtat, hogy bármi is történik, a zene mindig ott van nekem és ez biztonságos, stabil érzéseket kelt bennem, segít balanszban maradni. Ugyanakkor, ha egy pillanatra is elkezdem sajnálni magam, mindig arra gondolok, hogy mást is megérint, nem csak engem, most nagyon sokan keresik a számításukat, elveszítették az állásukat, nem látják a jövőt. Azt hiszem ki kell tekinteni a saját burkunkból és közösen kell létrehozni azt az energiát, ami segíthet túlélni ezeket a hónapokat… Ehhez tényleg nagyon meg kell változzunk, mert a megszokott, eddigi viselkedésmintáinkat, reakcióinkat el kell felejteni és egy más, új szemlélettel nyílni a világ felé. Nincs más út, csak a kitekintés, a figyelés és az éberség. Az online koncertek, színdarabok, beszélgetések reménymorzsák nekünk, nektek. Maradjatok velünk ilyen firmában is…Szóval….annak ellenére, hogy kevesebb a koncert, mégsem ülök tétlenül. Alkotunk, teremtünk, felveszünk, írunk, dalolunk, magunkba merülünk. Nemsokára sok új dolgot mutatok, addig is nézem ezeket a fotókat, nézem magamon a fellépőruháimat, amik már isten tudja mikor voltak rajtam utoljára…” – fogalmazott Vera a posztban.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?