Belföld

Súlyos témát feszeget a Barátok közt

Budapest — A családon belüli erőszak – sajnos – mindennapos probléma Magyarországon, így nem meglepő, hogy a Barátok köztben is időt szentelnek a témának. A legjobban pedig úgy lehet elmondani, miként lehet kilépni egy ilyen kapcsolatból, ha annak árnyoldalait is bemutatják. Így a Gyebnár Csekka (46) által alakított Gizi pokoli napokat él meg a napokban a képernyőn. Új szerelme, Árpád, akit Földes Tamás (55) játszik a sorozatban, ugyanis fizikailag is bántja. A színésznő megszenvedte lelkileg ezeket a forgatásokat, mivel egy régi élménye is előjött.

 

 

 




 

– Nagyon megviseltek ezek a jelenetek, de Tamást talán még jobban, hiszen ő volt az „elkövető”. Bele kellett mennem lelkileg és érzelmileg is, de arra emlékszem, hogy amint leforgattuk az adott jeleneteket, Tamás már ölelt és fogott is, hatalmas szeretettel nyugtattuk egymást – árulta el Csekka, aki szerint beszélni kell erről a témáról.

– Nekem testi bántalmazásban nem volt részem, de éltem úgy, hogy lelki terrort éreztem, és sajnos sokára szálltam ki belőle. Azért csak sokára, mert az ember először nem is akarja elhinni, mi történik vele – sóhajtott a színésznő, aki reméli, hogy a bemutatott példával sokaknak tudnak segíteni abban, hogy ne csak felismerjék, ha nem jó a kapcsolat, amelyben élnek, de ki is merjenek lépni belőle.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?