Celeb / Híresség

Nem hiszi el, milyen civil munkát vállalt a koronavírus miatt Bódi Guszti

A koronavírus-járvány miatt sokan elvesztették a munkájukat, és ez nincs máshogy az előadók körében sem, hiszen hónapok óta egyetlen koncertet sem lehetett megtartani.

 

 

 




 

Így egyre többen kezdenek el „civil” munkát is vállalni: Bódi Guszti például az unokájával pizzafutárnak állt be.

Az énekes szerint ebben nincs semmi szégyellnivaló, mivel egész életükben becsülettel dolgoztak. Tartalékaik persze, vannak, de azokat nem szeretnék felélni, ezért döntött úgy, ő is besegít az unokájának.

,,Az unokám bejelentette, hogy jelentkezik az egyik ételkiszállító céghez futárnak, mi pedig áldásunkat adtuk a tervére, mi több, én magam is rendszeresen segítek neki, hiszen – sajnos – bőven van szabadidőm” – mondta Bódi Guszti. Majd hozzátette: a fiú szeretne pénzt keresni, hogy ne kelljen a családtagjaitól kérnie, ráadásul mindig is arra nevelték, hogy egy huszonéves ne üljön otthon tétlenül.

,,Van, hogy akár 9–10 órát is az utcán kell töltenünk, de addig is együtt vagyunk. Ha például az unokám egy környéken több címet kap, akkor beülünk a kocsijába, és miközben ő az egyik házba becsenget, én viszem ki az ételt a másikba” – folytatta a Borsnak. A lapnak azt is elmondta, mindig visel baseballsapkát és maszkot is, de van, hogy felismerik, s olyankor nagyon szoktak neki örülni.

A zenésztől nem áll messze a fizikai munka, 14 éves korában már kőművesek mellett is dolgozott. ,,Egész nap becsülettel cipeltem a maltert és a téglát. Az én időben nem lehetett válogatni.” Az is kiderült, hogy futárként van lehetőség a keresetre, minden a címektől függ. Bódiéknál volt olyan, hogy napi 20-22 ezer forintot is megkerestek, de a pénz mindig az unokájáé lett. ,,Nekem már az is jó, hogy együtt lehetek vele” – mondta.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?