Belföld, Hírek

DK-s a parlamentben: Maguk a 3 K kormánya, közpénz, k*rvák, kokain

Önök nem keresztények, nem antikommunisták, nem Soros-ellenesek, és nem is nemzetiek

– közölte a hétfői parlamenti ülésen Varga Zoltán, a DK országgyűlési képviselője, Szájer József és más fideszes politikusok, leginkább Borkai Zsolt botrányaira utalva.

 

 

 




 

Varga szerint a Fidesz a három K kormánya:

Közpénz, k*rvák kokain, ez a maguk valósága.

Az ellenzéki képviselő felszólalásával minden valószínűség szerint új parlamenti rekordot állított fel a prostituáltak és a drogok egységnyi idő alatti emlegetésében. A mondandóját többször tömörítve újrafogalmazó Varga ugyanis azt is odavágta a kormányoldali politikusoknak, hogy „hihetetlen szorgalommal lopnak, csalnak, hazudnak, a lopott pénzt meg drogokra, k*rvákra, orgiákra, őrült luxusra költik”.

Önök azt mondják, hogy a család az első, szép mondat, csak azt felejtik el hozzátenni, hogy hogyan szoktak orgiázni meg k*rvázni járni, ha épp a család nincsen ott.

A képviselő „pedofil fideszes politikusokat” is emlegetett, mert szerinte „a gyerek a legfontosabb” jelszó értelmezése az lehet, hogy a lebukott diplomata (Kaleta Gábor) ügyét is megpróbálják elsikálni.

A plebejus kormányzást is hagyják a csodába, közröhej, hogy az Adrián luxusjachtozó politikusok helikopterből szállnak át magángépekre, hogy nehogy a lábuk érintse a talajt.

Varga szerint a Fidesz évek óta „benézte a tízparancsolatot és Bibliát”, mert miközben meg akarja megmondani, hogy ki számít a jó kereszténynek, és ki a jó magyar, vagy azt, hogy az anya csak nő, az apa csak férfi lehet, aközben az „apa nyugodtan menekülhet ereszcsatornákon a hatóságok elől nagy puttony kábítószerrel drogos illegális s**xorgiáról, ha a család nincs éppen ott, vagy elaludt. Ez lenne a jó keresztény erkölcs?”

Varga a beszéd végén egy ereszcsatorna-darabot is felmutatott a kormányoldal felé, azt magyarázva, hogy ha tükörbe nézve elborzadnak azon, ki árulja el valójában a hazát, akkor ezen az ismerős darabon menekülhetnek.

 

 

 

forrás: 24.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?