Hírek, Külföld

Az év legbutább bűnözője? Bankrablás közben lehúzta az arcmaszkját

Az év legbutább bűnözője lehet ez az amerikai bankrabló.

 

 




 

A koronavírus-járvány miatt bevezetett szabályoknak köszönhetően még a bankokba is arcot eltakaró maszkban kell bemenni az Egyesült Államokban, és ez sokakban felvetette, hogy így sokkal könnyebb dolguk lesz majd a bankrabóknak, akik feltűnésmentesen tudják majd felismerhetetlenné tenné magukat.

Egy bankrabló azonban nem élt ezzel a lehetőséggel. Sőt. Fogta magát, és bankrablás közben még le is húzta az arcáról a járvány miatt viselt orvosi maszkot, és így a biztonsági kamerák felvételeket is tudtak készíteni az arcáról.

A férfiról a Mississippi államban található Jackson város rendőrsége osztott meg fotókat Twitter-oldalán – jelentette a Fox 5 televízió. A rabló december harmadikán, helyi idő szerint nem sokkal délelőtt 11 óra után tért be a Trustmark Bank épületébe, ahonnan a rendőrség közlése szerint meg nem határozott mennyiségű pénzzel távozott, miután fenyegető levelet adott át az egyik dolgozónak.

A rendőrség az állampolgárok segítségét kérte a férfi azonosítására, ami feltehetően nem lesz nehéz feladat, hiszen szépen megmutatta az arcát a kameráknak.

 

 

 

 

forrás: 24.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?