Belföld, Hírek

Szájer lemondott a díszpolgárságáról

Sopron – Szájer József levélben jelezte, hogy lemond Sopron városától kapott díszpolgári címéről, a döntést elfogadták, az erről szóló határozat a veszélyhelyzet miatt polgármesteri hatáskörben született meg – írta Facebook oldalán Farkas Ciprián, Sopron fideszes polgármestere.

 

 

 




 

Előző nap a DK számolt be arról, hogy önkormányzati képviselőjük kezdeményezi a díszpolgári cím visszavonását, mert Szájer méltatlanná vált a címre a brüsszeli orgiás botránya miatt, ezt előzhette meg.

Szájer szerdán a Fideszből lépett ki, előtte vasárnap pedig az európai parlamenti mandátumáról mondott le, ezzel pár nap alatt teljesen kivonult a politikából a nemrég még itthon és Brüsszelben is igen befolyásosnak számító politikus.

Mint ismert, Szájer péntek éjszaka egy 25 fős s**xpartin vett részt a belga fővárosban, amikor a rendőrök lecsaptak bulira a kijárási korlátozás megsértése miatt. A politikus kaszkadőröket megszégyenítő mutatvánnyal az ereszcsatornán leereszkedve próbált meglépni, de egy járókelő kiszúrta és így el tudták kapni. A táskájában ráadásul drogot is találtak, így kábítószerrel való visszaélés miatt is indulhat ellene eljárás.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?