Egyéb

Dráma a villában: a sírással küszködve üzentek a VV-lányok a párbajvesztes Digónak – videó

VV Digó kiesése után Amanda, Gina és Merci is könnyekkel küszködve üzent neki.

 

 

 




 

Mint ahogyan azt már megírtuk, a szombat esti párbaj után VV Digó távozott a villából, amit VV Amanda és Gina is nagyon rosszul fogadott, sírásban törtek ki miután nem barátjuk érkezett vissza közéjük.

A párbaj utáni nap sem telt másként, Amanda, Gina és Merci is kihasználták a telefon-adta lehetőséget, hogy üzenjenek Digónak. Mindezt könnyekkel küszködve.

Felkeltünk, de ez a reggel most nem olyan, mint szokott lenni… nagyon-nagyon hiányzol innen. Én tudom azt, hogy nagyon jól toltad a párbajt, hogy csak magadat adtad – kezdte el Amanda az üzenetet, közben pedig Gina is egyetértően bólogatott – és ez volt a legfontosabb, hogy magadat add. Figyelj, mi toljuk, megpróbáljuk megtolni.”

Amanda azt is elmondta, hogy tisztában van vele: ő fog legközelebb párbajra menni, és reméli, hogy Digó szurkolni fog neki.

„Azt az erőt, amivel te rendelkezel azt átadtad mindannyiunknak, átvettük ezt tőled, nagyon-nagyon hiányzol nekünk és puszi. Ott vagy a Lucával, tudjuk jól, hogy te már boldog vagy és szereted őt, legyetek nagyon boldogok és kint találkozunk majd” – búcsúztak el barátjuktól, miközben mindannyian elmondták mennyire szeretik őt.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?