Celeb / Híresség

Luxus a köbön: közel kétmillió forintért repültek átlagosan Polgár Tündéék

Polgár Tünde, a Feleségek luxuskivitelben szereplője, illetve férje, Árpád a pandémiás időszak előtt készítettek egy mini-dokumentumfilmet arról, miként utazik a felső tízezer. A borsos árú luxusutazásról komoly részletességgel meséltek, megmutatva, mit fogyasztanak az első osztályon, és hogy még a luxusra specializálódott légitársaságok között is lehet komoly különbség.

 

 

 




 

A business osztályokról szóló videót februárban készítették, de a vírus miatt eddig nem mutatták meg. Az újabb szigorodó intézkedések miatt azonban úgy látták jót tesz követőiknek, ha legalább így élvezhetik az utazásokat.

Polgárék elárulták, hogy hozzávetőleg 44-szer utaztak 2019-ben, ha az általuk említett másfél millió forintos jegyárakat nézzük, és minden utazásuk alkalmával legalább ketten utaztak, akkor az nagyjából 132 millió forint, amit utazásra költöttek.

– Ehhez az élményhez hozzá tartozik, hogy úgy tűnik, mintha ismernének, megkérdik például, hogy mit szeretnél vacsorázni, és eleve ugye porcelánnal és normális evőeszközzel szolgálják fel, mint egy étteremben – mondta Tünde férje, majd kitért arra, hogy az elsőosztályú utasszállításban számos kategória van, gyengébbek és erősebbek is.

– Egészen nagy különbségek vannak a szolgáltatásban – Gucci táskát adnak, a fülhallgató a legjobb – és a kajában – mesélte Árpád, aki azt is elárulta, van olyan légitársaság, aki külön sofőrt küld az utasokért.

 

 

A teljes videót itt tudják megnézni:

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?