Belföld, Celeb / Híresség

Drámai pillanatok A Konyhafőnök VIP-ban: a kamerák előtt lett rosszul Nagy Alexandra, kis híján elájult

Ismét nehéz helyzetbe került Nagy Alexandra (37), aki A Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában ismét majdnem elájult. A Barátok közt színésznője annyira rosszul lett, hogy azt hitte, fel kell adnia a versenyt. Ugyanis a feladatban véres nyakú pézsmarécéket lógattak fel a stúdióban, azokkal kellett „megküzdeniük” a versenyzőknek.

 

 

 




 

– Ahogy jött le a kötélen ez a véres nyakú állat, azt éreztem, remeg a kezem és a lábam. Nem voltam biztos benne, hogy hozzányúlok, mert lehet, már előtte elájulok – kezdte Alexandra. – Fördős Zé megkérdezte, mi a gond, azt válaszoltam, kérhetek-e egy széket. Tudtam, hogy le kell ülnöm, végül Rácz Jenő hozott nekem egy sámlit, onnan kezdtem el a feladatot.

Alexandra nem is tudta leemelni a kötélről az állatot, az egyik társa segített neki, aki még a madár fejét is letakarta a pulton.

Nagy Alex majdnem elájult /Fotó: RTL Klub

– Nekem az ájulással tényleg problémáim vannak. Attól féltem, hogy nem tudom megcsinálni, hogy hiába jutottam el idáig, és készültem, fel kell adnom a versenyt – mondta az RTL Klub gasztroműsorának versenyzője, aki végül legyőzte félelmét és teljesítette a feladatot.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?