Celeb / Híresség

Gáspár Győző kitálalt a Győzike Show-ról: ezért szégyellték miatta a szülei

Gáspár Győző a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában mesélt el kulisszatitkokat a Győzike Show-ról.

 

 

 




 

Gáspár Győző a 2000 márciusában megalapított Romantic együttessel lett országosan ismert, majd a hírnevet kihasználva 2005 februárjában elindította a Győzike Show című realityt, amivel minden közeli családtagja rivaldafénybe került. 

A Life TV péntek este 10 órakor adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában néhány kulisszatitkot is elárult egykori műsoráról.

Gáspár Győző szülei szégyellték a Győzike Show-t

A híresség elárulta, hogy bő tíz évig nem volt magánéletük, de ezt nem is bánta, mert mindent ingyen kaptak. 

– Nem is kellett! Minek privát élet? Ingyen üdítő, cipő, ruha, ingyen hotel, ingyen külföld, repülőgépen annyit ültél, hogy már nem tudtad számolni, hogy hova repülsz. Minden ingyen volt, amit el tudsz képzelni.

gaspar-gyozo-gyozike-show

– Az egyik áruháztól kanapét kaptunk, párnákat, poharakat, tányérokat, polcot, szekrényt, tévét, hűtőt tele üdítőkkel. Hát 59% mellett hogy ne lett volna már minden ingyen! – sorolta a Győzike Show pozitív hozadékait.  

 

 

 

Míg sok szülő büszke a gyerekére, ha az a televízióban szerepel, pláne egy évekig tartó show-műsor szereplőjeként, Gáspár Győző szüleivel más volt a helyzet.

gaspar-gyozo

– Anyámék sose nézték. Anyámék szégyellték! Amikor Gömbi megütött – „Kimégy a házból, vagy nem mégy ki a házból?” -, anyám lebetegedett, kórházba kellet aznap este vinni. Neki ciki volt ez az egész műfaj, hogy kitettük az ország elé magunkat. Nem értette, miért kellett megcsinálni – vallotta be Hajdú Péternek. 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?