Celeb / Híresség

Gáspár Zsolti: „Győző mindig húzta az orrát, ha valamiben jobb voltam nála”

Gáspár Győző szerint Zsolti neki köszönheti, hogy híres lett. A két testvér a Story magazinnak mesélt a kapcsolatukról.

 

 

 




 

Gáspár Győző és Zsolti egy éve nem beszélnek egymással. Egy ideje köztudott, hogy a testvérpár nincs jóban. A Story magazin felkereste őket, hogy meséljenek a viszonyukról.

„Édesanyánk halála óta egyre csak romlott a viszonyunk. Amíg édesanyánk élt, ő tartotta össze a családot, de azóta ez a család teljesen széthullott. Zsolti kifúrt mindenből. Én csak annyit akartam, hogy adja vissza apámat. A hírnevet, a figyelmet, még apám szeretetét is elvette tőlem. Ebből lett elegem” – mondta feldúltan Gáspár Győző a Storynak. Zsolti szerint ugyanakkor testvére más miatt haragszik rá.

„Győző mindig húzta az orrát, ha valamiben jobb voltam nála. Tény, hogy az utóbbi időben több szerepet kaptam, emiatt pedig féltékeny lett rám” – vélekedett Gáspár Zsolti, aki jelenleg a Farm VIP egyik házigazdája. Győző úgy gondolja, öccse neki is köszönheti, hogy ilyen nagy sikereket ért a televíziózásban, hiszen Zsolti általa lett ismert. 

„Annak idején, amikor Evelynt felkérték, hogy menjen Ázsiába, úgy volt, hogy én tartok vele. Engem viszont kötött a szerződésem a konkurens csatornához, ezért ajánlottam, hogy Zsolti legyen a párja” – magyarázza Győző. Hozzátette, hogy amikor ő elvállalta a Győzike Show-t, az egész család kritizálta őt, Zsolti pedig most kapja a gratulációkat.

Bár a két testvér egymás szomszédja – csak egy 38 centiméter széles téglafal és egy vékonyka tapéta választja el őket egymástól –, tudomást sem vesznek egymásról. Még a szülinapokat sem ünnepelték együtt.

 

 

További részletek Gáspár Győző és Gáspár Zsolti testvéri kapcsolatáról a legfrissebb Story magazinban!

Story címlap

 

 

 

 

forrás: nlc.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?